وبلاگ

آیا چسب آکواریوم سمی است ؟

درز گیری با چسب آکواریوم

در این مقاله قصد داریم به شما بگوییم که آیا چسب آکواریم سمی است یا خیر؟چسب آکواریوم کاربردهای فراوانی دارد. افراد زیادی در خانه و محل کار خود از این چسب برای چسباندن وسایل مختلف استفاده می کنند. چسب آکواریوم قابلیت چسبیدن به سطوح مختلف را دارد. این چسب می تواند بر روی درز ها پوشش کاملی را ایجاد نماید.

آیا استفاده از چسب آکواریوم تخصص خاصی می خواهد؟

در پاسخ به این سوال که آیا چسب آکواریم سمی است یا نه باید گفت که یکی از نکاتی که افراد باید به آن توجه نمایند مضرات هر چسب می باشد. عموما چسب آکواریوم ضرری برای انسان ندارد. از این چسب برای متصل نمودن آکواریوم ها نیز استفاده می کنند. می توان این اطمینان را داشت که این چسب به موجودات زنده مانند ماهی ها زیان وارد نمی کند. باید توجه داشته باشید که در زمان خیس بودن چسب آکواریوم مواد غذایی خود را بر روی آن قرار ندهید. اگر چسب آکواریوم به این شکل خورده شود و به بدن وارد گردد ممکن است باعث مسمومیت فرد شود.

استفاده از چسب آکواریوم

استفاده از چسب آکواریوم

چسب آکواریوم نوعی چسب سیلیکونی می باشد. این چسب شکل ژله ای داشته و در ابتدا برای چسباندن شیشه ها تولید گشت. اما امروزه بیشتر برای چسباندن درزها از آن استفاده می شود. چسب آکواریوم در برابر رطوبت مقاوم بوده و همچنین دوام بالایی دارد. این چسب در رنگ های مختلف تولید می شود که هر رنگ برای چسباندن نوع خاصی از مواد به کار می رود. به طور کلی مضرات چسب آکواریوم در برابر مزیت های آن بسیار ناچیز و قابل چشم پوشی می باشد.

در چه صورت چسب آکواریوم سمی است؟

چسب آکواریوم به شکل یک تیوپ استوانه ای در بازار عرضه می شود. با بریدن نوک این تیوپ می توانید به راحتی از آن استفاده نمایید. همچنین قرار دادن تیوپ در تفنگ مخصوص می تواند به استفاده آسان تر از آن کمک نماید. با این روش مقدار خروجی چسب به شکل راحت تری کنترل می شود. شاید برای بسیاری از افراد این سوال پیش آمده باشد که آیا چسب آکواریوم سمی است یا نه. باید بگوییم که اگر از این چسب به شکل درست و در مکان های درست استفاده شود هیچ ضرری ندارد و سلامتی شما یا دیگر موجودات زنده را تهدید نمی کند. یکی از کاربردهای مهم چسب آکواریوم ایجاد یک عایق رطوبتی و حرارتی بر روی سطوح مختلف می باشد. از این چسب همچنین برای متصل کردن سطوح مختلف به یکدیگر می توان استفاده نمود.

به طور کلی برای جلوگیری از سمی بودن چسب آکواریوم  بهتر است از این چسب در سطوحی که با مواد خوراکی تماس مستقیم ندارند استفاده نمایید. با این کار می توانید مضرات چسب آکواریوم را به حداقل برسانید. بهتر است از تماس مستیم چسب آکواریوم با چشم و دست و نقاط پوستی خودداری نمایید. این چسب بوی کمی دارد و اگر در زمان کوتاهی آن را استنشاق نمایید مشکلی برای شما به وجود نمی آید. اگر سطحی را با چسب اکواریوم پوشانده اید و یا برای درز گیری از آن استفاده کرده اید مراقب کودکان باشید تا تکه های آن را جدا نکنند و نخورند.

موارد استفاده از چسب آکواریوم

از چسب آکواریوم برای چسباندن آکواریوم های ماهی استفاده می شود. اما حتی اگر مقدار بسیار کمی از این چسب در آب حل شود نمی تواند به ماهی ها ضرری برساند. بهتر است بعد از چسباندن آکواریوم با استفاده از این چسب چند روز صبر کنید تا چسب کاملا خشک شود. بعد از آن می توانید ماهی ها را به آکواریوم منتقل نمایید. اگر لازم است که ماهی ها در زمان کوتاه تری به آکواریوم منتقل شوند. بهتر است حداقل 36 ساعت صبر کنید.

تفنگ چسب آکواریوم

تفنگ چسب آکواریوم

از چسب آکواریوم بر روی سطوحی مانند پارچه یا سنگ های متخلخل استفاده نکنید. چسب آکواریم روی این سطوح به خوبی نمی چسبد. بهار است افرادی که به بیماری های دستگاه تنفسی مبتلا هستند. بری این چسب را به طور مداوم استنشاق ننمایند. اگر در فضایی از این چسب استفاده نموده اید درها و پنجره ها را باز بگذارید تا بوی چسب خارج شود. افراد سالم نیز می توانند برای پیشگیری از عوارضی که ممکن است در صورت استنشاق بوی چسب آکواریوم برای ان ها به وجود آید از ماسک های صنعتی استفاده نمایند. بوی چسب آکواریوم برای ماهی هایی که در آب زندگی می کنند ضرری ندارد زیرا وارد آب نمی شود.

سیاه شدن چسب آکواریوم

اگر چسب آکواریوم بعد از مدتی سیاه شد علت آن این است که در آن فضا گرد و غبار و آلودگی زیادی وجود داشته است. با تمیز کردن سطوحی که در آن از چسب آکواریوم استفاده کرده اید می توانید به ماندگاری بیشتر این چسب کمک کنید. به طور کلی گذشت زمان باعث تغییر رنگ چسب اکواریوم میشود.خشک شدن چسب اکواریوم حدود یک ساعت زمان می برد. اما اگ می خواهید کاملا خشک شد باید حدود 8 تا 24 ساعت زمان سپری شود. بهتر است.

چسب اکواریوم سیستا برای استفاده در آکواریوم های ماهی مناسب بوده و هیچ ضرری برای ماهی ها یا دیگر موجودات آبزی ندارد. خرید چسب آکواریوم سیستا که به شکل کارتریج در بازار عرضه می شود برای استفاده در مکان های مختلف مناسب می باشد.

چسب آکواریوم

چسب آکواریوم

بهتر است سطحی که با چسب آکواریوم پوشانده اید حدود یک روز به حال خود رها شود و سپس از آن استفاده نمایید. در سطوحی مانند سینک آشپزخانه نیز می توانید بعد از 12 ساعت آب بریزید. بهتر است قبل از آن به سینک فشاری وارد نشود. همچنین مراقب باشید تا بر روی چسب چیزی قرار ندهید. استفاده از چسب آکواریوم در مکان های مختلف نشان از این دارد که چسب آکواریوم سمی نیست و می تواند برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار گیرد. این چسب برای سلامت انسان ها مضر نمی باشد.

روش استفاده از چسب آکواریوم و سمی نبودن آن

بهتر است قبل از استفاده از چسب آکواریوم سطح مورد نظر شما از هر گونه آلودگی پاک شود. ابتدا جریان چسب آکواریوم را بر روی وسیله دیگری تست نمایید و در صورتی که می توانید آن را کنترل کنید بر روی سطح اصلی قرار دهید. تا جای ممکن سعی کنید که چسب به صورت یکپارچه خارج شود. حتی می توانید با استفاده از یک چوب بستنی چسب را در مکان مورد نظر به صورت یکسان پخش نمایید.

 

 

 

 

 

 

4 دیدگاه در “آیا چسب آکواریوم سمی است ؟

  1. فرید شاهرخی گفت:

    من چسب آکواریوم کاسپین رو توی سرویس بهداشتی استفاده کردم تبدیل به قیر شد از بس قارچ زد

    1. چسب کاسپین فقط آنتی باکتریال هست و در مقابل رطوبت چسبندگی خودشو از دست نمیده اما برای سرویس های بهداشتی باید از چسب سیلیکونی آنتی مولد استفاده کنید

  2. صباح گفت:

    مقاله ربطی به چسب آکواریوم نداشت، چسب آکواریوم دسته ای از چسب های سیلیکونی هست که خنثی هست و آلایندگی نداره، بهتر بود از نحوه واکنش و ساختار چسب میگفتید.

    1. مقالات خیلی تخصصی کمی خارج از حوصله بازدیدکننده ها هست ولی سعی میکنیم که مقالات تخصصی تر هم بذاریم، ممنون از تذکرتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *