وبلاگ

ترمیم شیشه شکسته با چسب حرفه ای

ترمیم شیشه شکسته- چسب سنتر

احتمالا شما هم تا به حال با مشکل شکستن شیشه مواجه شده‌اید. شکستن شیشه اولین نگرانی که برای شما به وجود می‌آورد این است که نیاز به تعویض دارد و احتمالا باید هزینه زیادی را برای تعویض آن پرداخت کنید. حالا فرقی نمی‌کند که شیشه شکسته مربوط به ماشین است یا یکی از ظروف شیشه‌ای خانه شما شکسته است. اگرچه در برخی از موارد ناچار به تعویض شیشه هستید، اما در برخی از مواقع نیز ترمیم شیشه شکسته امکان پذیر است و نیازی نیست که هزینه زیادی را برای تعویض شیشه‌های شکسته اختصاص دهید. در ادامه این مقاله قصد داریم شما را با نحوه ترمیم شیشه شکسته آشنا کنیم تا اگر نیاز به انجام این کار دارید، بتوانید بدون دردسر پروسه چسباندن قطعات شیشه شکسته را به یکدیگر انجام دهید.

آیا می‌توان شیشه شکسته را تعمیر کرد؟

ترک برداشتن شیشه می‌تواند خطرات زیادی را به همراه داشته باشد. یک ضربه کوچک به شیشه‌ای که ترک خورده است باعث از هم پاشیدگی آن می‌شود. فرقی نمی‌کند که شیشه کجا شکسته است. هر زمانی که متوجه شکستگی شیشه شدید، باید به دنبال راهی برای رفع این مشکل باشید. شاید ساده‌ترین کاری که در هنگام شکستن شیشه به ذهن شما می‌رسد این باشد که آن را تعویض کنید. بله این کار شاید به عنوان ایمن‌ترین کار برای رفع این مشکل باشد، اما به هر حال تعمیر شیشه‌های شکسته نیز می‌تواند در هزینه‌های شما صرفه جویی کند.
ترمیم شیشه شکسته با کمک چسب‌های مختلفی امکان پذیر است. چسب‌هایی که بتوانند قطعات شیشه‌های شکسته را در کنار هم قرار دهند، بهترین گزینه برای ترمیم این شیشه‌ها هستند. اگر شما هم با مشکل شکستن شیشه مواجه شده‌اید، ابتدا باید مشخص کنید که چه نوع شیشه‌ای شکسته است؟ چرا که ترمیم شیشه‌های معمولی مانند شیشه ظروف و شیشه‌های خانه با کمک چسب‌های خاصی امکان پذیر است. ولی اگر شیشه جلوی خودروی شما شکسته است باید از چسب‌های دیگری استفاده کنید.

ترمیم شیشه شکسته- چسب سنتر

ترمیم شیشه شکسته- چسب سنتر

ترمیم شیشه شکسته چگونه انجام می‌شود؟

شیشه ترک خورده در ابتدای امر شاید مشکلی برای شما ایجاد نکند. ولی به مرور زمان این ترک خوردگی پیشرفته می‌کند و احتمالا در عرض کوتاه‌ترین زمان ممکن شاهد شکستن شیشه و خرد شدن آن خواهید بود. قبل از اینکه بخواهیم در مورد نحوه ترمیم شیشه شکسته با شما صحبت کنیم، باید بگوییم که قرار نیست این روش برای هر نوع شکستگی جوابگو باشد.

زمانی ترمیم شیشه‌های شکسته امکان پذیر است که فقط بخشی از شیشه دچار شکستگی شده باشد. در صورتی که کل شیشه خرد شده باشد، نه تنها کار ترمیم شیشه‌ها غیر عقلانی است، بلکه خطرات زیادی را به همراه خواهد داشت. بنابراین، حتما میزان شکستگی را بررسی کنید و بر آن اساس مراحل ترمیم شیشه‌ها را انجام دهید.

مراحل ترمیم شیشه شکسته

برای ترمیم شیشه شکسته قبل از اینکه هر یک از مراحل زیر را انجام دهید، باید قطعات شیشه را مورد بررسی قرار دهید. دقت کنید که تمامی قطعات شیشه باید بتوانند در کنار هم قرار بگیرند. در غیر این صورت و اگر تکه‌هایی از شیشه خرد شده‌اند، امکان چسباندن شیشه شکسته برای شما وجود ندارد. پس از آماده کردن تکه‌های شیشه نوبت به انجام مراحل ترمیم شیشه شکسته می‌رسد که در ادامه به طور کامل در مورد آن با شما صحبت می‌کنیم.

مرحله اول: تمیز کردن سطوح شیشه

اگر بخشی از شیشه شکسته است، باید برای اینکه بتوانید از حداکثر چسبندگی چسب بهره مند شوید، سطح را تمیز کنید. برای این کار حتما دستکش مناسب بپوشید تا آسیبی به دستان شما وارد نشود. سپس به آرامی با یک دستمال بدون پرز روی سطوح شیشه را از گرد و غبار و چربی پاک کنید. برای اینکه مطمئن شوید شیشه تمیز است، می‌توانید از یک پنبه الکلی نیز برای پاک کردن لبه‌های شیشه شکسته استفاده کنید.

مرحله دوم: استفاده از چسب ترمیم شیشه

مرحله بعدی که باید برای ترمیم شیشه شکسته انجام دهید استفاده از چسب است. چسب ترمیم کننده شیشه را به صورت یک لایه نازک روی یک سمت شیشه بزنید و قطعات شکسته شیشه را روی هم فشار دهید. چسب ترمیم کننده شیشه اهو UHU Glass یکی از بهترین چسب‌هایی است که می‌تواند به منظور ترمیم شیشه‌های شکسته مورد استفاده قرار گیرد. بنابراین اگر کیفیت کار برای شما مهم است و می‌خواهید شاهد چسبندگی عالی شیشه باشید، می‌توانید از این چسب ترمیمی استفاده کنید.

مرحله سوم: قرار دادن شیشه در معرض نور خورشید

مرحله بعدی که باید برای ترمیم شیشه شکسته انجام دهید این است که سطح چسبانده شده با چسب شیشه را در معرض آفتاب قرار دهید. در واقع این چسب‌ها زمانی به پخت کامل می‌رسند که در معرض اشعه uv قرار گیرند. بنابراین، حتما سطح شیشه‌ای را در معرض نور خورشید قرار دهید تا به طور کامل سفت و محکم شود. تا زمانی که شیشه به طور کامل سفت نشده است، امکان جابجایی آن وجود ندارد. استحکام اولیه چسب معمولا پس از 5 دقیقه قابل مشاهده است، ولی استحکام نهایی چسب بعد از 24 ساعت رخ می‌دهد. بنابراین، حتما یک روز اجازه دهید تا شیشه به طور کامل خشک شود و سپس آن را مورد استفاده قرار دهید.

نکته مهم

دقت کنید که روند توضیح داده شده برای ترمیم شیشه شکسته برای زمانی است که یک شیشه به دو تکه تقسیم بندی شده است. در این صورت می‌توانید دو تکه از شیشه را به یکدیگر متصل کنید و منتظر بمانید تا چسبندگی شیشه به حداکثر برسد. ولی در شرایطی که شیشه به چند تکه مختلف شکسته شده است، بهتر است که هر بار دو قطعه شیشه را به یکدیگر متصل کنید و آن را در جلوی آفتاب قرار دهید. به خصوص در شرایطی که سطح شیشه صاف نیست و ممکن است نیروی زیادی به بخش‌هایی از شیشه وارد شوند و باعث بدشکلی آن گردند.

چسب شیشه با کیفیت را از کجا بخریم؟

در این مقاله شما را با نحوه ترمیم شیشه شکسته آشنا کردیم. اگرچه این کار با توجه به نکات ذکر شده در این مقاله به راحتی در منزل قابل انجام است، اما اگر می‌خواهید بهترین نتیجه را از ترمیم شیشه ببینید، بهتر است که از باکیفیت‌ترین چسب‌های موجود در بازار استفاده کنید. چسب معرفی شده در این مقاله برای ترمیم شیشه‌های شکسته فوق العاده عمل می‌کند. گیرایی چسب در دراز مدت و کوتاه مدت عالی است. حتی در اثر گذر زمان پیوندهای چسب شکسته نمی‌شوند. شما می‌توانید برای خرید این چسب شیشه به فروشگاه اینترنتی چسب سنتر مراجعه و یا با شماره 01342244635 ارتباط برقرار کنید و این چسب را با قیمت مناسب سفارش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *