وبلاگ

راه اندازی مغازه چسب فروشی – درآمد مغازه چسب فروشی

راه اندازی مغازه چسب فروشی

راه اندازی مغازه چسب فروشی نیز مانند هر کسب و کار دیگری سختی‌ها و چالش‌های خود را دارد.

قطعاً برای وارد شدن به دنیای کسب و کار و تجارت با چالش‌های زیادی روبرو هستید. برای موفق شدن در این راه بهترین کار این است که با ترس خود روبرو شده و ریسک پذیری خود را بالا ببرید. ترس و استرس بی دلیل دوعامل مهم شکست و موانع اصلی پیروزی هستند.

وبسایت چسب سنتر در این مقاله به بررسی راه اندازی مغازه چسب فروشی، سرمایه مورد نیاز آن، درآمد مغازه چسب فروشی و تهیه چسب با کیفیت می‌پردازد.

راه اندازی مغازه چسب فروشی

چسب فروشی مغازه ای است که در آن انواع چسب های ساختمانی، تخصصی، پلی اورتان، لوازم جانبی چسب، حلال چسب و … به فروش می‌رسد. امروزه چسب یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی به شمار می‌آید که بازار خوبی نشان می‌دهد.

در حقیقت شغل فروش چسب حاشیه سود خوبی دارد، علاوه برآن حتما نیازی به داشتن مغازه فیزیکی ندارید و می‌توانید یک فروشگاه اینترنتی چسب نیز راه اندازی کنید.

برای راه اندازی فروشگاه چسب نیاز به تجربه کافی دارید، علاوه برآن بهتر است سرمایه موردنیاز خود را ابتدا جمع کنید تا بتوانید اجناس موردنیاز فروشگاه را تامین کرده و پس از مدتی کسب و کار خود را گسترش دهید.

مراحل راه اندازی فروشگاه چسب

مراحل راه اندازی چسب فروشی

 

همانطور که شما نیز می‌دانید، شروع هرکسب و کاری مستلزم دانش و برنامه ریزی دقیق میباشد.

از این رو در این قسمت وبسایت چسب سنتر مراحلی که نیاز است تا شما برای شروع کسب و کار خود طی کنید را لیست کرده و توضیح مختصری در خصوص هرکدام ارائه داده است:

1- بررسی چالش‌های پیش روی شما

شروع یک کسب و کار مستلزم تعهد زیادی است. قبل از شروع کار خود را در مورد زمان، منابع و انرژی مورد نیاز آموزش دهید. در زیر مهم‌ترین چالش‌ها در مراحل راه اندازی کسب و کار را فهرست کرده‌ایم.

  • ایده‌ای برای یک محصول یا خدمات منحصر به فرد داشته باشید.
  • برای کسب و کار برنامه و چشم انداز داشته باشید.
  • منابع مالی کافی را تهیه کنید.
  • استخدام کارکنان شایسته.
  • زمان موردنیاز را سپری کنید.
  • اگر مشتریان محصولات و خدمات را نپذیرفتند ناامید نشوید.
  • زمان موثر را بررسی کنید.
  • ایجاد تعادل بین کار و زندگی.
  • دانستن زمان مناسب برای بررسی استراتژی ها.

2- بررسی بازار کار

قبل از اینکه یک ایده تجاری را دنبال کنید بهتر است که بازار عرضه و تقاضای آن شغل را به خوبی بررسی کنید. اگر شما اولین کسی نیستید که چنین خدماتی را ارائه میدهد باید به دنبال راهی باشید که بهتر از بقیه عمل کنید.

مصاحبه با افرادی که شغل مشابه دارند نیز می‌تواند به شما در این زمینه کمک زیادی کند.

3- ایجاد یک طرح تجاری

پس از مطمئن شدن از ایده تجاری خود، لازم است تا طرح اولیه کسب و کار خود را تهیه کنید. با این کار می‌توانید اهداف، چالش‌ها، مراحل پیش رو و نحوه به موفقیت رسیدن خود از راه اندازی مغازه چسب فروشی را پیش بینی کرده و رویاهای خود را به واقعیت تبدیل کنید.

در این مرحله نیز می‌توانید طرح تجاری خود را با سرمایه گذاران مطرح و اگر شرایط مناسب بود، سرمایه بیشتری را ذخیره و در کار مصرف کنید!

4- تامین بودجه و سرمایه لازم

برای تامین بودجه و سرمایه مورد نیاز برای راه اندازیمغازه چسب فروشی، مانند هر کسب وکار دیگری به یک برنامه دقیق نیاز دارید.

ارزیابی اولیه هزینه‌های احتمالی فروش و بازاریابی، هزینه‌های لازم برای دکوراسیون، هزینه خرید اجناس ضروری و حانبی، اجاره مغازه و قبوض، هزینه‌های کارمندان، هزینه حمل و نقل و … می‌تواند مواردی باشند که در اولویت قرار دارند.

سپس سودی که از فروش محصولات جانبی چسب فروشی به دست می‌آورید را نیز تخمین زده و در نهایت حساب کنید که به چه مقدار هزینه نیاز دارید و این سرمایه تا چه مدت پس از شروع کسب و کار جبران میشود!

5- انتخاب محل و نام مناسب برای فروشگاه

مکان فیزیکی فروشگاه یکی از مهم‌ترین مواردیست که مستقیماً روی فروش شما تاثیر می‌گذارد. اگر سرمایه لازم را دارید بهتر است فروشگاهی در مرکز شهر، یا خیابانی که اکثرا فروشگاه‌های مشابه دارند خریداری یا اجاره کنید.

اما اگر با بودجه محدودی روبرو هستید، هم می‌توانید یک فروشگاه کوچکتر در خیابان های فرعی انتخاب کنید و یا اصلا فروشگاه فیزیکی اجاره نکنید و کار خود را ابتدا به صورت آنلاین شروع کنید.

نام مناسب نیز باعث میشود شما راحتتر در ذهن مخاطب ماندگار شوید و این خود نوعی تبلیغات مثبت برای جذب و بازگشت مشتری است!

6- اخذ جواز کسب

مرحله‌ای که نباید فراموش شود، اخذ جواز کسب برای فروشگاه است! برای راه اندازی مغازه چسب فروشی مانند هر فروشگاه دیگری باید جواز کسب دریافت کنید. برای اطلاعات بیشتر از این موضوع میتوانید به صورت آنلاین مراحل اخذ جواز را مطالعه و سپس به اداره مربوطه مراجعه کنید.

7- خرید اقلام ضروری فروشگاه

خرید اقلام ضروری فروشگاه

مهم‌ترین مرحله راه اندازی مغازه چسب فروشی خرید اجناس موردنیاز مغازه است. برای خرید محصولات باید کیفیت و قیمت آنها را در نظر بگیرید. به برندهای مختلف چسب که در بازار هستند توجه کنید و چسبی را تهیه کنید که مشتری بیشتری دارد و مردم با آن آشنا هستند.

برای مثال انواع چسب اپوکسی مانند:

 

اگر بودجه شما اجازه میدهد، از همه برندهای چسب و انواع چسب خرید کنید، اما اگر محدودیت دارید بهتر است چسب های ضروری و پرکاربرد را تهیه نمایید.

اجناس خریداری شده را مرتب و طبق کاربردشان در قفسه‌های فروشگاه مرتب کنید. به ظاهر فروشگاه خود برسید و آن را تمیز نگهدارید.

در کنار خرید چسب نیز می‌توانید محصولات جانبی مانند کاردک، حلال چسب، تفنگی چسب و … را نیز تهیه و در مفازه خود بفروشید.

انواع چسب هایی که می‌توانید برای فروشگاه خود تهیه کنید:

8- تبلیغات!

تبلیغات یکی از گام‌های مهم در موفقیت کسب و کار است. با تبلیغات درست شما می‌توانید کسب و کار نوپای خود را رونق بسیار ببخشید. برای انکار میتوانید در نمایشگاه‌های مربوطه شرکت کنید، بنر چاپ کنید، چسب ها را به صورت تست به مشتریان عرضه کنید و … .

درآمد مغازه چسب فروشی چقدر است؟

این سوال پاسخ دقیقی ندارد، زیرا عوامل بسیار زیادی روی فروش و درآمد شما از یک فروشگاه تازه تاسیس تاثیر می‌گذارد. برای مثال مکان فروشگاه شما، انواع چسب و برندهای آن، محصولات جانبی چسب و … .

اما در کل فروش چسب میتواند سود خوبی را برای شما فراهم آورد زیرا هر فردی در هرسنی و هرشغلی به چسب نیاز پیدا میکند، از چسب های تخصصی گرفته تا چسب های مخصوص کودکان، علاوه برآن حاشیه سودی که از فروش محصولات جانبی چسب به دست می‌آید نیز مقدار قابل توجهی است که می‌تواند هزینه های اضافی که ممکن است درابتدای کار متقبل شوید را جبران کند.

فروشگاه چسب سنتر آماده همکاری با فروشگاه های تازه تاسیس در خصوص تامین اجناس موردنیاز آنها است.

19 دیدگاه در “راه اندازی مغازه چسب فروشی – درآمد مغازه چسب فروشی

  1. احسان گفت:

    سلام من یک وانت مزدا با اتاق مخصوص پخش چسب دارم و مبلغ ۳۰۰ میلیون برای استارت کار و یک انبار ۳۰ متری .امکانش هست راهنمایی کنید آیا میتوانم بدون ترس شروع به خرید و پخش محصولات چسب کنم.

    1. عرض سلام و وقت بخیر برای شروع کار بیش از پول و امکانات استراتژی هست که بکار میاد، پیشنهاد می کنم ابتدای امر به فکر نمایندگی گرفتن و داشتن محصول انحصاری نباشید و سعی کنید یک طیف مشخصی مثل صنعتی ، ساختمانی، خودرویی و … را هدف بگیرید و اقدام به فعالیت کنید

  2. عباس گفت:

    سلام وقت بخیر با ۵۰۰ ملیون میشه مغازه رو راه اندازی کرد با چه مدل چسب هایی باید شروع کرد

    1. عرض سلام
      خیلی مهمه که فضای فروشگاهتونو بخواید به چه شکلی پرکنید و روی چه چسب هایی تمرکز کنید، این مقدار برای چسب های ساختمانی مناسب هست

  3. رضا محمدی گفت:

    سلام خدمت دوستان
    در کنار فروش چسب چه کالاهای دیگری فروش خوبی داره
    لطفاً راهنمایی کنید
    ممنون

    1. سلام، ملزومات چسب هم خوبه، اما در شهرستان های کوچک یا مناطقی که بدلیل شرایط اقتصادی خاص تر، مصرف چسب پایین تر هست، استفاده از محصولات مکمل مثب رنگ هم پیشنهاد میشه

  4. محمد گفت:

    سلام وقتتون بخیر با ۲۰۰میلیون میشه راه اندازی کرد فروشگاه رو فقط با چسب های ۱۲۳و آکواریومم و چوب این چیزا؟

    1. عرض سلام
      خیر، این مقدار میتونه ساپورت خوبی برای چسب های بتن و کاشی و سرامیک باشه، اما اگر بخواید روی سیلیکون ها و چسب های 123 مانور بدید، تنوعتون پایین میاد و ممکن هست با چالش روبرو بشید

  5. حسین گفت:

    سلام وقت بخیر
    ایا با ۲۰۰ میلیون میشه یه مغازه چسب فروشی راه اندازی کرد که همه نوع چسب را خریداری و از هر مدل چسب، دو سه برند خریداری کرد ؟
    ممنونم جواب بدین

    1. علیپور چسب سنتر گفت:

      خیر، با این مبلغ میتونید چسب های ساختمانی رو راه اندازی کنید ، مثل چسب خمیری، چسب پودری، چسب بتن، روان کننده، عایق نما، همشون در حدی که مشتری میاد و باشه، اگر بخواید از هر برندی و هر چسبی موجود باشه ، برای شروع 1 تومن کفایت میکنه، البته اینا هم بستگی داره که وسعت فروشگاهتون چقدر باشه و اینکه چه حجمی خرید داشته باشید، مشکل اصلی هم راه اندازی هست و بعدش میتونید با جلب اعتماد از خرید های اعتباری استفاده کنید و به اصطلاح چکی خرید کنید

  6. حدیث گفت:

    سلام
    چقدر سرمایه برای راه اندازی یه مغازه چسب فروشی نیاز هست؟

    1. عرض سلام، خیلی به نوع چسب فروشی و اندازه فروشگاه و تنوع جنستون بستگی داره، انقدر این اختلاف زیاد هست که ممکنه دو نتیجه مختلف داشته باشه، یعنی اختلاف 200 میلیون تومن و 1 میلیارد تومن هست.

      1. عماد سالاری گفت:

        سلام بنده بازرگانی چسب دارم، دست اول بخریداز ما
        09126197690
        ارسال داریم به هر نقطه ایران جهت اشنایی بیشتر باما لطفا تماس بگیرید

  7. وحید صالحی گفت:

    با سلام تو شهر ما مغازه چسب فروشی نیست من میخوام اینکارو انجام بدم سرمایه اولیه چقد نیاز هست؟

    1. عرض سلام
      اول از همه آرزوی موفقیت میکنم
      دوم اینکه مشاوران ما میتونن بهتون کمک کنن، اگر تمایل داشتید با 01342244635 تماس بگیرید

  8. افشار گفت:

    سلام و احترام در صورت امکان لیست قیمت ارسال میفرمایید ،؟باتشکر

    1. دوست عزیز سلام
      خوشحال میشیم باهامون در ارتباط باشید
      01342244635

  9. رقیه خانمی گفت:

    سلام من یه زن خانه دارم می خوام یه فروشگاه اینترنتی چسب فروشی را اندازی کنم به نظرتون چقدر سرمایه اولیه نیاز هست؟

    1. سرمایه اولیه شما دانش خواهد بود، میتونید برای شروع کار از انبار فروشگاه چسب سنتر استفاده کنید و تامین محصولاتتونو از اینجا داشته باشید، مثل خیلی از سایتای دیگه که با ما همکاری دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *