وبلاگ

معایب چسب سنگ چیست؟

معایب چسب سنگ- چسب سنتر

امروزه شرکت‌های تخصصی در حوزه تولید چسب، چسب‌های بسیار متنوعی را روانه بازار می‌کنند که هر کدام کاربردهای خاص خودشان را دارند. چسب سنگ، در گروه چسب‌های تخصصی قرار می‌گیرد که برای چسباندن قطعات سنگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این چسب‌ها بر پایه رزین اپوکسی و پلی استر هستند و به دلیل دو جزئی بودن حتما باید با یکدیگر ترکیب شوند تا بتوان به خوبی آن‌ها را برای چسباندن انواع سنگ مورد استفاده قرار داد.

در کنار مزایای این چسب، معایب چسب سنگ نیز قابل بررسی و حائز اهمیت است. به همین خاطر در ادامه این مقاله قصد داریم در مورد معایب چسب دو جزئی سنگ و همچنین جزئیات این چسب‌ها با شما صحبت کنیم.

چسب سنگ چیست؟

چسب سنگ یکی از انواع چسب‌های اختصاصی در سایت چسب سنتر است. همانطور که از نام این چسب مشخص است، به صورت اختصاصی برای چسباندن سنگ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند گیرایی خوبی در سطوح مختلف داشته باشد. چسب سنگ یا بر پایه پلی استر تولید می‌شود، یا بر پایه رزین اپوکسی. این چسب در هر صورت دو جزئی بوده و باید برای استفاده دو جزء آن را با هم ترکیب کرد.

تنوع در چسب‌های سنگ موجود در بازار بسیار زیاد است. اما می‌توانیم بهترین چسب مخصوص سنگ بر پایه اپوکسی را چسب اسکوپ سنگ اپوفیکس ویستا شیمی EPOFIX معرفی کنیم و بهترین چسب مخصوص سنگ بر پایه رزین را نیز چسب سنگ جلاسنج 1 کیلوگرمی دو جزیی معرفی نماییم. هر یک از این چسب‌ها می‌توانند برای چسباندن سنگ‌های متنوع مصنوعی و طبیعی مورد استفاده قرار گیرند.

کاربردهای چسب سنگ در صنعت ساختمان سازی

چسب سنگ به واسطه داشتن گیرایی بسیار عالی در محیط‌های مختلف و امکان چسباندن قطعات سنگی، می‌تواند در صنعت ساختمان سازی کاربردهای بسیار زیادی داشته باشد. به طوری که در حال حاضر این چسب به یکی از پرفروش‌ترین چسب‌های موجود در این صنعت تبدیل شده است. یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید در هنگام خرید این چسب‌ها به آن توجه داشته باشید، کاربردهای هر یک از آن هاست. بسته به ترکیباتی که در چسب‌های سنگ به کار رفته‌اند. می‌توان این چسب‌ها را برای متریال‌های مختلفی مورد استفاده قرار داد که در توضیحات هر محصول درج شده است.

به طور کلی، این چسب‌ها می‌توانند برای چسباندن انواع سنگ ساختمانی از جمله سنگ‌های مصنوعی و طبیعی مورد استفاده قرار گیرند. برخی از چسب‌ها به دلیل داشتن جنس و ساختار مطلوب می‌توانند برای چسباندن سنگ‌های متخلخل و شاسی سنگ نیز استفاده شوند. در صورت نیاز به چسباندن اسلوپ سنگ نیز می‌توان از چسب‌های سنگ ساختمانی استفاده کرد و از مزایای این چسب‌ها بهره مند شد.

معایب چسب سنگ

حال که با چسب سنگ و کاربردهای متنوع آن آشنا شدید، احتمالا برای شما این سوال مطرح می‌شود که معایب چسب سنگ چیست؟ به طور کلی، چسب‌های سنگ می‌توانند به صورت اختصاصی برای چسباندن سطوح سنگ مانند مورد استفاده قرار گیرند. کاربردهای آن‌ها نیز تقریبا معطوف به همین موارد می‌شود. کارایی عالی و گیرش بسیار خوب این چسب‌ها باعث شده تا آن‌ها به یکی از پرفروش ترین چسب‌های دو جزئی موجود در بازار تبدیل شوند. اما به هر حال هر نوع چسبی نقاط ضعف خودش را دارد. به طور مثال اگر اقدام به خرید چسب سنگ غفاری 1 کیلویی کرده‌اید، باید بدانید که این چسب دارای چه معایبی است. در ادامه به بررسی معایب چسب اختصاصی سنگ می‌پردازیم.

1. عدم مقاومت در برابر تغییرات آب و هوایی

چسب‌هایی که بر پایه پلی استر هستند، مقاومت بالایی در برابر تغییرات آب و هوایی ندارند. این چسب‌ها می‌توانند در اثر قرار گرفتن در گرما و سرما، کیفیت خود را از دست بدهند و گیرایی کمتری پیدا کنند. به همین خاطر استفاده از این چسب‌ها در محیط‌های بیرونی می‌تواند یک چالش بسیار بزرگ ایجاد کند. چون تغییرات آب و هوایی در این محیط‌ها زیاد است و ممکن است چسب خیلی زود کیفیت خود را از دست بدهد.

2. دو جزئی بودن این چسب

دو جزئی بودن چسب مخصوص سنگ، یکی از مهم‌ترین مشخصه‌های این چسب است. چسب‌های مخصوص سنگ می‌توانند با ترکیب دو جزء در کنار یکدیگر برای چسباندن قطعات سنگی مورد استفاده قرار گیرند. عیب آن‌ها این است که برای ترکیب کردن دو جزء از چسب نیاز به تخصص و تجربه است. ممکن است برخی از افراد به درستی نتوانند درصدهای ترکیب این چسب‌ها را تشخیص دهند. به همین خاطر ترکیبی که از مخلوط کردن دو جزء چسب به وجود می‌آید، می‌تواند گیرش خوبی را ایجاد نکند.

3. سرعت بالای خشک شدن

یکی از معایب چسب سنگ، سرعت بالای خشک شدن آن است. اگرچه هر چقدر گیرش نهایی چسب سنگ بهتر باشد، می‌توان با خیالی راحت‌تر از آن استفاده کرد؛ اما به هر حال خشک شدن سریع این چسب‌ها معایبی را نیز به همراه دارد. اگر از این نوع چسب با سرعت گیرش و خشک شدن بالا استفاده کنید، نمی‌توانید خطا داشته باشید. نصب کردن ناصحیح یک قطعه از سنگ در محل مورد نظرتان، می‌تواند مشکل بزرگی را درست کند. چون چسب سریع خشک می‌شود و قادر به جابجا کردن آن نیستید. در کنار این مشکل ممکن است با وجود سرعت خشک شدن بالای چسب سنگ، شاهد کثیف کاری سطح مورد نظرتان باشید و نتوانید به درستی آن را تمیز کنید.

آیا جایگزین بهتری برای چسب مخصوص سنگ وجود دارد؟

در گذشته به جای استفاده از چسب سنگ، از ملات مانند ملات سیمان یا گچ استفاده می‌شد. با توجه به معایب چسب سنگ، شاید برای برخی از افراد این سوال مطرح شود که آیا می‌توان از جایگزین بهتری نسبت به این چسب استفاده کرد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که هر چسبی دارای خصوصیات خاصی است و معایب چسب مخصوص سنگ نیز جزء مشخصه‌های این چسب محسوب می‌شود. از طرفی چسب مخصوص سنگ نسبت به سایر روش‌های چسباندن قطعات سنگی مانند ملات کشی، می‌تواند مزایای بسیار بیشتری را به همراه داشته باشد. از این رو پیشنهاد می‌کنیم که حتما این چسب را امتحان کنید.

خرید چسب مخصوص سنگ از سایت چسب سنتر

اگر در صنعت ساختمان سازی فعالیت می‌کنید، برای خرید چسب مخصوص سنگ باید به یک سایت معتبر مراجعه نمایید که خیالتان از بابت کیفیت چسب‌های آن مجموعه و تاریخ انقضاء و تولید آن‌ها راحت باشد. به طور کلی، چسب‌های مخصوص سنگ زمانی می‌توانند کارایی ایده آلی داشته باشند که در تاریخ مشخصی مصرف شوند. سایت چسب سنتر ضمن ارائه محصولات باکیفیت، امکان خرید این چسب‌ها را با قیمت مناسب و با تاریخ انقضای مشخص برای شما فراهم کرده است. برای مشاوره با پشتیبانان چسب سنتر با شماره تلفن 01342244635 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *