وبلاگ

تفاوت غلطک رنگ روغنی و پلاستیکی در نقاشی ساختمان

انتخاب غلطک صحیح در دنیای نقاشی یک هنر است. اگر نمی‌دانید از کدام غلطک باید استفاده کنید. و اطلاعات کاملی از تفاوت غلطک رنگ روغنی و پلاستیکی در نقاشی ندارید، در این مقاله با ما همراه باشید. تا علاوه بر درک تفاوت میان غلطک‌ها و کاربرد آن ها، اشراف کاملی برای خرید این نوع ابزار آلات پیدا کنیم.

جنس پوشش غلطک رنگ جنس پوشش غلطک رنگ روغنی و پلاستیکی

جنس الیاف ومیزان تراکم در هر دو نوع با هم متفاوت است. اما به منظور پخش بهتر رنگ و یکنواخت تر و زیبا‌ تر شدن آن بهتر است. از تراکم بالا استفاده کنیم. شما باید به این مسئله هم توجه داشته باشید. که جنس مواد تشکیل دهنده‌ی غلطک هم خیلی مهم است.

غلطک های رنگ روغنی برخلاف رنگ پلاستیکی از مواد مصنوعی و پشم ساخته می شوند. این نوع غلطک ها باید دارای ضخامت بالا باشند تا میزان جذب و نگهداری رنگ زیادی داشته باشند. همچنین نرمی پوشش این غلطک باعث می‌شود، رنگ های روغنی که غلیظ تر هستند. را راحت تر بتوان پخش کرد. همچنین باید حواسمان باشد که برای رنگ های روغنی باید از غلطک هایی با پرز کوتاه استفاده کنیم.

غلطک رنگ های پلاستیکی معمولا از الیاف پلی استر، نایلونی یا حتی فومی ساخته می‌شوند. این نوع غلطک‌ها دارای ساختار مناسب برای جذب رنگ های رقیق تر و بر پایه‌ی آب هستند. غلطک های رنگ پلاستیکی پرز های بلند تری دارند. همچنین مشخصه‌ای دیگه‌ای که این نوع غلطک ها دارند این است که برای رنگ های اکریلیک هم مناسب هستند.

اگر می‌خواهید رنگ پلاستیک استفاده کنید. و نمی‌دانید چگونه این کار را انجام دهید. حتما مقاله‌ رنگ پلاستیک را چطور آماده کنیم را در سایت مطالعه کنید.

سطح مورد استفاده

باید در نظر داشت که سطوح مختلف ساختمان ها به ابزار ها و نوع رنگ های مختلفی احتیاج دارد. از این حیث باید دقت بیشتری داشته باشیم در انتخاب غلطک و رنگ مورد نیاز. غلطک های رنگ های روغنی مخصوص سطوح صاف مانند چوب، فلز یا دیوار هایی که احتیاج به پوشش براق و جلادار دارند. استفاده می شوند.

از سوی دیگر غلطک های رنگ پلاستیکی بیشتر برای سطوح داخلی ساختمان و سطوحی که کاملا صاف نیستند. و صرفا احتیاج دارند که یک لایه‌ی نمیه شفاف یا مات داشته باشند مانند گچ و سیمان. در کنار کاربرد‌های زیاد غلطک ها تنها مشکل استفاده از آن‌ها این است. که برای کنج های ساختمان و به طور کلی سطوحی که در گوشه ها هستند. احتمالا مجبور می‌شوید از قلم مو استفاده کنید.

غلتک های نقاشی ساختمان در سایز ها و اندارزه های مختلف

تمیز کردن غلطک

یکی از چالش هایی که معمولا افراد با آن درگیر می‌شوند تمیز کردن غلطک است، باید توجه داشت که در این مورد نیز تفاوت غلطک رنگ روغنی و پلاستیکی کاملا محرز است. برای غلطک های رنگ روغنی تمیز کردن کمی دشوار است.

چرا که غلظت رنگ بالاست و میزان جذب این نوع غلطک ها همان طور که اشاره شد، بالاست همچنین میزان چسپندگی بالای رنگ های روغنی باعث می‌شود که تمیز کاری به راحتی انجام نشود. برای تمیز کردن این نوع غلطک ها باید از حلال های مخصوص مانند تینر استفاده کرد. این در حالی است که تمیز کردن غلطک های رنگ پلاستیکی بسیار ساده است و به راحتی می‌توان آن را با آّب و صابون تمیز کرد. علت این تفاوت بزرگ در که باعث شده غلطک های رنگ پلاستیکی محبوب و پر استفاده شوند، در پایه‌ی رنگ های پلاستیکی نهفته است. این رنگ ها بر پایه‌‌ی آب هستند. به عبارتی دیگر می‌توان گفت که حلال این رنگ ها آب است.

اثر در نتیجه‌ی پایانی کار

قاعدتا بعد از بیان این همه تفاوت غلطک رنگ روغنی و پلاستیکی، می‌توان به راحتی متوجه شد که نتیجه نهایی استفاده از هرکدام از این غلطک ها متفاوت خواد بود. رنگ های روغنی نتیجه ای که در پایان کار به ما ارائه می‌ دهند، دارای مقاومت بالا، براق و صاف هستند اساسا این نوع رنگ های در محیط های استفاده می‌شوند که در معرض لکه و رطوبت هستند، برای مثال می‌توان گفت نرده ها، سطوح فلزی و درها از جمله سطوحی هستند که از این نوع رنگ در آن ها استفاده می‌شود.

در مقابل رنگ های پلاستیکی در معمولا سطوحی مات و نیمه براق در انتتهای کار برامون به ارمغان میاورند، اصولا در جا هایی استفاده می‌شوند که احتیاج به براقیت ندارد، منتها لازم است پوششی یک دست و یکنواخت داشته باشد. اگر بخواهیم برای این نوع رنگ ها هم مثال بزنیم میشه گفت این نوع رنگ ها در اتاق های نشیمن، پذیرایی ها و اتاق خواب استفاده می شود.

بهترین غلطک های بازار برای هر نوع رنگ

  • غلطک نقاشی دیواری نانوپد خارجی – برای دیوارها و سقف با پوشش یکنواخت و بدون رد قلم.
  • غلطک طرح‌دار ایرانی برند نوین – مناسب برای ایجاد طرح‌های برجسته روی دیوارهای داخلی.
  • غلطک فوم خارجی برند ANZA – ایده‌آل برای رنگ‌آمیزی کابینت‌ها و سطوح چوبی صاف.
  • غلطک دو رنگ ایرانی برند پارس روور – مناسب برای ایجاد جلوه‌های دو رنگی روی دیوار و سقف.

اکنون پس از آگاهی کامل به تفاوت میان غلطک رنگ روغنی و پلاستیکی می‌توان با چشمانی باز تر انتخاب نمود، برای خرید غلطک رنگ روغنی و پلاستیکی می‌توانید با کیفیت ترین محصولات را داخل سایت چسب سنتر پیدا کنید.

 

نکات طلایی استفاده از غلطک

بعد از انتخاب غلطک مناسب باید به یکسری جزییات توجه داشت تا بتوانیم خرید هوشمندانه‌ای داشته باشیم، برای مثال توجه داشته باشید که غلطکی رو انتخاب نکنید که سنگین باشد چرا که اگر مدت زمان رنگ آمیزی طولانی باشد، به مچ دست ممکن است آسیب وارد کند.

از سوی دیگر سعی کنید تا جای امکان از خرید غلطک با دسته‌ی بلند خودداری کنید تا راحت تر سطوح رو رنگ آمیزی کنید. ضمنا به جنس الیاف هم باید توجه داشت. بهتر است که جنس به کار رفته در الیاف غلطک طبیعی باشد تا مصنوعی. زیرا معمولا الیاف مصنوعی کیفیت خوبی ندارند و روی رنگ تاثیر منفی ایجاد می‌کنند.

جالب است بدانید که خیلی از خوانندگان نحوه رنگ آمیزی دیوار با رنگ روغن را نمی‌دانند و این برای خیلی از مخاطبان است. اگر شما هم همچین مشکلی دارید. حتما مقاله چسب سنتر را مطالعه کنید.

کلام آخر

در پایان باید گفت با توجه به تفاوت غلطک رنگ روغنی و پلاستیکی اگر قصد دارید خونه یا محل کار خود را رنگ آمیزی کنید و یا نقاش هستید، باید با توجه سطح مورد نظر و سلیقه‌ی خودتون که می‌خواهید سطح براق باشد یا مات اقدام به خرید کنید. اگر می‌ خواهید صرفا رنگ را روی سطح پخش کنید بهتر است از رنگ های پلاستیکی استفاده کنید، در غیر این صورت باید سراغ رنگ های روغنی بروید، در این بین توجه به الیاف غلطک، قطر و طول آن، لازم است که بتوانیم به صورت بهینه و با هزینه‌ی کمتر غلطک مورد نیاز را تهیه کنیم.
در پایان مقاله اگر باز هم در خرید غلطک یا رنگ مد نظرتان همچنان مشکوک هستید، از طریق راه های ارتباطی پایین صفحه با ما در ارتباط باشین، متخصصین ما در اسرع وقت جواب گوی سوالات شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *