چسب کاشی خمیری در گستره وسیعی از صنعت ساختمان مورد استفلده قرار می گیرد . این طیف از چسب ها به دلیل سهولت در اجرا حائز اهمیت است. نکته ای که در چسب های کاشی خمیری وجود دارد ساختار انهاست که از نظر اجرایی محدودیت هایی را در اجرا ایجاد می نماید. به طور کل چسب کاشی خمیری در اجرای سنگ انتیک، نصب کاشی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ این چسب ها غالبا سفید یا کرم بوده و در بازه زمانی مناسبی هم به گیرش اولیه دست پیدا می کند. چسب های کاشی خمیری در مناطق مختلف کشور قابل استفاده است. البته محدودیت های اجرایی نیز دارد .
به طور مثال استفاده از چسب های خمیری در مناطق با رطوبت بالا مانند مناطق شمالی همچون گیلان و مازندران در فضای بیرونی که در مجاورت رطوبت و بارندگی قرار دارد به هیچ وجه توصیه نمی شود. از سوی دیگر با وجود چسبندگی ایده ال جهت اتصال قطعات سنگین مورد استفاده قرار نمی گیرد. در کل می توان از این چسب در فضا های داخلی و به خصوص بر روی سطوح گچی استفاده کرد. از نظر کیفی چسب های کاشی خمیری دارای قدرت پایین تری از چسب های پودری هستند از این رو میزان استفاده از ان در قسمت های خاص ساختمان با محدودیت هایی همراه می باشد .
با این حال اتصال مناسب تر و کیفیت اجرایی بهتری بر روی سطح گچی دارند. علت این امر هم به واسطه میزان رطوبتی است که از چسب خارج می گردد. به عبارت دیگر چسب پودری جهت عمل امدن نیاز به آب دارد. و آب اضافه شده به ملات بر روی سطوح گچی با طبله سطح همراه است. این در حالی است که چسب های خمیری کمترین میزان تاثیرگذاری را بر روی سطوح گچی خواهند داشت. با توجه به اماده بودن چسب های خمیری سرعت اجرای کار نیز به مراتب نسبت به چسب های پودری افزایش خواهد یافت. شما می توانید در مقاله معایب چسب کاشی، مقایسه خوبی از دو چسب کاشی و سرامیک پودری و خمیری را مطالعه نمایید.
طبقه بندی چسب های خمیری :
چسب های کاشی خمیری را در گروه های مختلفی می توان تقسیم بندی کرد. به عبارت دیگر هم از نظر میزان چسبندگی و هم از نظر مقاومت در برابر رطوبت قابل تقسیم بندی هستند. عموما این گونه از چسب ها در دو گروه مقاوم به اب (ضد اب ) و چسب خمیری معمولی طبقه بندی می نمایند . چسب های معمولی غالبا دارای مقاومت پایین تر بوده و در برابر رطوبت مقاومت چندانی از خود نشان نمی دهد با این حال توصیه می گردد که چسب ها در مناطق شمالی مانند استان گیلان در فضاهای داخلی مورد استفاده قرار گیرد اما چسب های خمیری ضد آب که بر پایه فیلر های معدنی و رزین های امولسیونی به همراه غلظت دهنده ها هستند مقاومت قابل توجهی را در برابر رطوبت از خود نشان می دهند و می توان گفت تا حدود زیادی در برابر رطوبت مقاوم هستند. از سوی دیگر چسبندگی این گونه از چسب های خمیری بالاست و این قابلیت موجب می شود که از این گونه چسب های خمیری در اتصال کاشی بر روی کاشی نیز استفاده گردد. از این رو قابلیت استفاده از چسب خمیری با این مکانیزم در فضای سرویس و حمام امکان پذیر می باشد.
ویژگی و خواص چسب های کاشی خمیری :
- دارای قدرت چسبندگی بالا و استحکام مناسب
- سرعت اجرایی بالا وکاربرد آسان
- در صورت استفاده از چسب کاشی خمیری ضد آب می توان مقاومت بالایی در برابر رطوبت به دست اورد
- درچسب های خمیری به واسطه میزان چسبندگی که دارند نیاز به ضخامت کمی جهت ملات کاشی کاری خواهیم داشت
- رنگ غالب این گونه چسب ها خمیری متمایل به سفید است ولی توسط رنگ دانه ها به رنگ های دیگر هم قابل تغییر است
- با توجه به ضخامت کم وزن سازه کاهش می یابد
- گرد و غبار ناشی از چسب های کاشی پودری در چسب های کاشی خمیری وجود ندارد
نکات ایمنی در نگهداری چسب خمیری :
چسب های کاشی خمیری عموما در ظروف پلاستیکی در وزن های 1کیلوگرمی، 5 کیلوگرمی و 12 کیلوگرمی بسته بندی می شوند از این رو حمل و نگهداری راحت تری نسبت به چسب های پودری دارند، که در کیسه های پلاستیکی یا کاغذی بسته بندی می شود. این امر به خصوص در مناطق شمالی کشور همچون استان گیلان که دارای رطوبت زیاد است بسیار حائز اهمیت می باشد. به عبارت دیگر تاثیر گذاری رطوبت در ظروف پلاستیکی حاوی چسب های خمیری کمتر از چسب های پودری است. با این حال عدم تماس مستقیم نور خورشید و جلوگیری از یخ زدن محصول در زمستان در این مناطق باید کنترل شود. مدت زمان نگهداری محصول در انبار تا 6 ماه می باشد و دمای مناسب هم بین 5 الی 35 درجه سانتی گراد می باشد.
طریقه اجرای چسب کاشی خمیری :
بستر کاشی کاری باید تمیز و عاری از هر گونه مواد چربی و روغنی باشد. در صورتی که سطح قبلا کاشی کاری شده توصیه می گردد سطح کاشی یا به عبارتی لعاب قبلی به کمک تیشه یا ابزارهای سنگ کاری برداشته شود تا اتصال مناسبی صورت گیرد. میزان مصرف چسب کاشی خمیری در حدود 3 الی 4 کیلوگرم در هر متر مربع است. البته این میزان بستگی به خلل و فرج کار دارد. در هنگام اجرا؛ مخلوط کاملا هم زده شود تا یک محصول یک دست حاصل گردد. از طرفی اجرای کار با کاردک های دندانه دار باید صورت پذیرد . در هنگام اجرا ضخامت چسب در حد زیادی نباشد. این امر کیفیت اجرایی کار را دچار مشکل خواهد کرد. این چسب در بازه زمانی در حدود 20 الی 30 دقیقه باید اجرا شود و در صورت سرمای شدید هوا (دمای هوا پایین تر از 5 درجه سانتی گراد) اجرای چسب کاری باید متوقف گردد.
مراکز تهیه چسب کاشی خمیری در استان گیلان :
عموما چسب کاشی خمیری به واسطه نوع بسته بندی و کارکرد آسان در بسیاری از فروشگاه های ساختمانی قابل عرضه می باشد. مجموعه فروشگاه های چسب سنتر با مرکزیت شهرستان لاهیجان امادگی ارایه محصولات به روز و با کیفیت را در تمامی استان ها را داراست. جهت خرید حضوری فروشگاه های چسب و رزین واحدی واقع در لاهیجان خیابان جمهوری نبش جمهری 12 به شماره تماس 09126826471 و فروشگاه چسب تجلی به ادرس لاهیجان خیابان رزمندگان بعد از کلانتری 12 به شماره تماس 01342244635 و 09118426332 امادگی ارائه خدمات به مشتریان می باشد. ادرس سایت www.chasbcentre.com
وقت بخیر اقا من میتونم برای خرید عمده چسب خمیری کاشی بیام گیلان حضوری خرید کنم؟
بله، لاهیجان، خیابان جمهوری، دنیای چسب و رزین واحدی و لاهیجان، خیابان رزمندگان، فروشگاه چسب تجلی همه روزه پذیرای حضور گرانقدرتون هستن