وبلاگ

معرفی و خرید بهترین انواع چسب کفش

معرفی بهترین انواع چسب کفش
آیا تا بحال به این فکر کرده‌اید که چسب کفش تا چه حد روی کیفیت کفشی که استفاده می‌کنید، تاثیرگذار است؟ در پاسخ باید گفت، چسب کفش یکی از مهم‌ترین مراحل تولید کفش است، زیرا اگر این چسب بی کیفیت و بی دوام باشد، به طور مستقیم و واضحی روی کیفیت کفش تاثیر می‌گذارد. تصور کنید کفش شما از بهترین چرم و یا بهترین پارچه و کفی ساخته شده است، اما قسمت‌های آن، با چسبی بی کیفیت به یکدیگر متصل شده‌اند و پس از چندبار پوشیدن هرتکه جدا می‌شود! اینجاست که باید به کیفیت چسب مورد نظر و نحوه استفاده از آن دقت کرد. آیا شما با چسب هایی که در این خصوص طراحی و تولید می‌شوند آشنایی دارید؟! امروز در این مقاله شما را با بهترین چسب های کفش، ویژگی‌های این چسب ها و نحوه استفاده از آن آشنا می‌کنیم.

چسب کفش چیست؟

چسب کفش چیست؟ در صنعت کفاشی، از چسب‌های مخصوصی برای چسباندن قسمت‌های مختلف کفش و کیف مانند زیره کفش، سگک، قطعات تزئینی آن‎ها، تکه‌های چرمی و پارچه‌ای استفاده می‌شود. اگر چسب استفاده شده برای چسباندن این قطعات خوب نباشد، کیفیت کفش و کیف نیز افت می‌کند. چسب مخصوص کفش یکی از موارد مهم در تولید و تحویل باکیفیت آنها می‌باشد. انتخاب و استفاده یک چسب خوب و قوی در تمام قسمت‌های کفش و کیف نقش بسیار مهمی دارد و باعث افزایش کارایی و کیفیت آنها می‌شود. اما باید بدانید که انتخاب یک چسب خوب نیاز به تحقیق و البته تجربه دارد. در این راهنما ما به شما کمک می‌کنیم تا چسب مناسب خود را پیدا کنید. استفاده از چسب مناسب برای کلیه کارهای مربوط به کفشداری از جمله چرم طبیعی، چرم مصنوعی، جیر و پارچه، مهم است.

معرفی انواع چسب کفش

چسب همه کاره بل: چسب همه کاره بل یکی از بهترین چسب ها برای چسباندن قطعات کفش است. این چسب به 15 دقیقه زمان برای خشک شدن نیاز دارد و پس از آن استحکام و دوام بالایی دارد. چسب PU: چسب پی یو یا چسب پلی اورتان نیز یکی دیگر از چسب های محبوب و مشهور در صنعت تولید کفش است. حلال این چسب استون بوده و می‌توانید قبل از اینکه چسب به طور کامل خشک شود، با استون آن را پاک کنید. از چسب پلی اورتان برای چسباندن کفی کفش،چسباندن چرم و … استفاده می‌کنند. ویژگی های چسب PU
  • حفظ ویسکوزیته برای مدت طولانی
  • بدون زرد شدن
  • مقاومت در برابر دمای بالا
  • فاقد مواد سمی
  • می‌تواند به کفش بچسبد.
چسب قطره ای: چسب قطره ای یک چسب عمومی است و در صورتی که کفش شما دچار آسیب شد می‌توانید با این چسب، کفش خود را تعمیر کنید. مزیت چسب قطره ای این است که به راحتی پیدا می‌شود و تقریبا در دسترس‌ترین چسب است. چسب قوطی: چسب قوطی یکی دیگر از چسب های کفشی است که برای تولید کفش های چرمی کاربرد دارد. این چسب برندهای بسیار مختلفی دارد که می‌توانید در سایت چسب سنتر، هر کدام را که خواستید انتخاب کنید.

از کجا چسب کفش بخریم؟

برای تهیه کفش چسب می‌توانید از فروشگاه های معتبر چسب مانند چسب سنتر یا مغازه‌های ابزار فروشی چسب خود را تهیه کنید. فقط یادتان باشد که به برند چسب، تاریخ تولید و انقاضای آن و نکاتی که روی جعبه آن ذکر شده دقت کنید تا بتوانید بهترین چسب را خریداری کنید.

ویژگی‌های یک چسب کفش خوب چیست؟

ویژگی‌های یک چسب کفش خوب چیست؟ برخی از ویژگی های یک چسب مناسب برای چسباندن کفش عبارتند از:
  • انعطاف پذیری بالا،
  • ماندگاری خوب،
  • مدت زمان خشک شدن نه طولانی نه سریع،
  • عملکرد سریع،
  • مقاوم و قابل استفاده برای چسباندن انواع جنس پارچه،
  • مقاوم در برابر سرما، گرما و تغییرات آب و هوایی، روغن، آب و …،
  • سهولت استفاده،
  • دارای حلال باشد.
خوب است بدانید که چسب های تخصصی طوری ساخته شده‌اند که بتوانند سطوح مختلف را به یگدیگر متصل کنند برای همین وقتی به ویژگی‌های چسب ها نگاه می‌کنیم تقریبا تمامی آنها یکسان هستند. تفاوت چسب ها در این است که برخی از چسب ها ممکن است به جنس پارچه یا وسیله مورد نظر شما آسیب بزنند اما چسب هایی که برای آن فعالیت به طور تخصصی طراحی شده‌اند، با جنس وسیله شما متناسب هستند.

نحوه استفاده از چسب کفش

برای استفاده از چسب کفش برای چسباندن کفش، مراحل زیر را دنبال کنید: 1. تمیز کردن دو قسمت کفش: قبل از استفاده از چسب، مطمئن شوید که سطحی که قصد چسباندن روی آن را دارید، تمیز و خشک باشد. برخی از ذرات و گرد و غبار ممکن است باعث عدم الصاق صحیح چسب شود. 2. استفاده از مقدار مناسب چسب: به دقت دستورالعمل‌های روی بسته چسب را مطالعه کنید و مقدار مناسبی از چسب را برروی سطح‌های قابل چسباندن بمالید. توصیه می‌شود حجم مناسبی از چسب را استفاده کنید تا از خروج اضافی چسب در هنگام فشار دادن قطعات به هم جلوگیری شود. 3. دمای ماسب: بهتر است چسب کفش را در دمای مناسب بین 8 تا 20 درجه سانتی گراد استفاده کنید تا اثربخشی بهتری داشته باشد. 4. فشار دادن: پس از قرار دادن قطعات در جای خود، فشار مناسب را به آنها وارد کنید تا چسب به خوبی بچسبد. می‌توانید با گذاشتن وزنه‌ای روی قطعات، یا استفاده از ابزار فشار دهنده استفاده کنید. 5. زمان خشک شدن: بعد از فشار دادن، صبر کنید تا چسب به خوبی خشک شود. زمان لازم برای خشک شدن ممکن است روی بسته بندی چسب ذکر شده باشد. در صورت نیاز، حدود 8 الی 24 ساعت صبر کرده و قبل از استفاده دوباره از کفش، مطمئن شوید که چسب به خوبی خشک شده است. نکته‌ای که باید به آن دقت کنید این است که همیشه به دستورالعمل‌ها و نکاتی که روی جعبه چسب ذکر شده دقت کنید تا بتوانید به بهترین شکل از چسب مورد نیاز استفاده کنید. همچنین ممکن است گاهی اوقات از چسب پارچه برای چسباندن تکه های کفش به یکدیگر استفاده شود که این مورد مشکلی ندارد و در صورتی که چسب پارچه باکیفیت باشد، می‌تواند کفشی باکیفیت نیز تولید کند.

کلام آخر

همانطور که گفتیم چسب کفش یک نوع چسب است که برای تعمیر و چسباندن قطعات مختلف کفش استفاده می‌شود. این نوع چسب به طور عمده از مواد شیمیایی مانند لاتکس، پلی‌اورتان و رزین‌های سنتتیک تشکیل شده است. چسب کفش عموماً دارای خصوصیات چسبندگی بالا، انعطاف‌پذیری و مقاومت در برابر آب و حرارت است. با استفاده از این نوع چسب، می‌توان قطعات جدا شده را به هم پیوست و کفش را تعمیر کرد یا یک کفش را از ابتدا تولید کرد. اگر قبل از خرید خود نیاز به هرگونه راهنمایی یا مشاوره دارید می‌توانید با کارشناسان چسب سنتر از طریق کامنت‌ها یا راه‌های ارتباطی درج شده در سایت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *