چسبها از جمله محصولات شیمیایی هستند که برای چسباندن اجسام مختلف به یکدیگر مورد استفاده قرار میگیرند. انتخاب یک چسب باکیفیت و با جنس مرغوب، میتواند تاثیر زیادی روی مقاومت سازهها، قطعات مختلف یک محصول و… داشته باشد. این روزها بسیاری از افراد در حوزه تخصصی خودشان نیاز به خرید قویترین چسب جهان را دارند؛ اما آیا واقعا میتوان گفت که قویترین چسب جهان چیست و چگونه میتواند برای چسباندن قطعات مختلف مورد استفاده قرار گیرد؟ با ما همراه باشید تا شما را با قوی ترین چسبهای جهان آشنا کنیم.
قویترین چسب جهان چیست؟
اگرچه در سراسر جهان تولید کنندگان چسب به دنبال تولید چسبهای مرغوب و باکیفیت هستند؛ اما هنوز هم چسب باکیفیتتر و قویتری نسبت به یک چسب فوق العاده که قادر به بلند کردن وزن یک کامیون بوده، روی کار نیامده است. این چسب با قدرت فوق العاده خودشان توسط کمپانی دلو طراحی شده و توانسته به یکی از بهترین چسبهای موجود در جهان برای چسباندن سطوح مختلف به یکدیگر مورد استفاده قرار گیرد.
بنابراین، در حال حاضر قویترین چسبی که در سال 2019 به مردم جهان معرفی شد، با نام Delo Monopox VE403728 شناخته میشود. این چسب در حال حاضر توانسته رکورد تحمل وزن بالای 17.5 تن را بزند. با این حال به نظر میرسد که در آیندهای نه چندان دور چسبهایی نیز در بازار موجود شوند که مقاومت بالاتری نسبت به این چسبها پیدا کنند.
معرفی قویترین چسبهای جهان
اگر از ما بپرسید که قویترین چسب دنیا چیست؟ در ابتدا باید از شما بپرسیم که منظورتان چه نوع چسبی است؟ چسبهای بسیار متنوعی در بازار موجود هستند که هر کدام دارای قابلیتهای متفاوتیاند و میتوانند به خوبی در برابر تنش و فشار مقاومت کنند. از طرفی برخی از این چسبها برای مصارف خانگی مقاوم هستند و برخی دیگر برای مصارف صنعتی.
بنابراین، زمانی که صحبت از قویترین چسبهای جهان میرسد باید چسبهای زیادی را به شما معرفی کنیم که هر کدام دارای قابلیتها و کاربردهای خاص خودشان هستند. پس به غیر از معروفترین چسب مقاوم جهان یعنی Delo Monopox VE403728، چسبهای دیگری نیز در بازار وجود دارند که میتوانند وزن و فشار بالا را نیز تحمل کنند. در ادامه به چند نمونه از این چسبها اشاره میکنیم.
1. چسب اپوکسی
چسب اپوکسی، قویترین چسب جهان است. به عقیده بسیاری از متخصصین در این حوزه، چسبهای اپوکسی میتوانند به خوبی از پس چسباندن اجسام مختلف بربیایند. نکته جالب این چسبها این است که آنها در برابر وزنهای بسیار بالا مقاومت خوبی از خودشان نشان میدهند. به همین خاطر میتوانند برای چسباندن قطعات و اجسام مختلف که تحت فشار زیاد قرار میگیرند، مورد استفاده قرار گیرند و عملکرد مناسبی نیز داشته باشند. قویترین چسب جهان، یک نوع چسب اپوکسی است که قبلا آن را به شما معرفی کردیم. چسبهای اپوکسی میتوانند برای سطوح چوب، دیوارپوش، کفپوش و… مورد استفاده قرار گیرند. به همین خاطر کاربردهای بسیار زیادی در صنایع مختلف دارند.
2. چسب 123
چسب 123، یکی دیگر از انواع قویترین چسبهای جهان است که میتواند برای چسباندن اجسام مختلف در کوتاهترین زمان ممکن مورد استفاده قرار گیرد. این چسب از دو بخش اسپری و مایع تشکیل شده که ابتدا باید بخش مایع را به جسم چسباند و سپس از بخش اسپری آن برای تثبیت و فیکس کردن چسبها استفاده کرد.
3. چسب قطرهای
شاید برای شما جالب باشد اگر بگوییم چسبهای قطرهای را جزء مقاومترین چسبهای خانگی میشناسند که میتوانند به خوبی از خودشان مقاومت نشان دهند. مزیت این چسبها این است که میتوانند قطعات مختلف با جنسهای متفاوت را بهم بچسبانند. همچنین توانایی تحمل فشارها و وزنهای بالا را دارند. با چسبهای قطرهای میتوان هر سطحی را به سطح دیگر چسباند؛ اما باز هم تنوع در این چسبها بسیار زیاد است و هر کدام فشار و وزن متفاوتی را تحمل میکنند.
خرید بهترین چسبهای جهان از چسب سنتر
در این مقاله شما را با چند نمونه از بهترین چسبهای جهان که تحت عنوان قویترین چسب جهان نیز شناخته میشوند، آشنا کردیم. چسبهایی که میتوانند مقاومت بالایی در برابر فشار داشته باشند و به خوبی وزنهای بالا را تحمل کنند. فروشگاه اینترنتی چسب سنتر همواره تلاش کرده است که بهترین محصولات را به مردم ارائه کند.
بنابراین، اگر نیاز به هر نوع چسبی مانند چسب سیلیکونی، اپوکسی، قطرهای، 123 و… دارید، کافیست که به سایت چسب سنتر مراجعه کرده و یا با شماره تماس 01342244635 سفارش خودتان را ثبت کنید. مطمئن باشید که محصولات این فروشگاه از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند و نیاز شما را به چسبهای بی کیفیت موجود در بازار برطرف میکنند.
بنظرمن نوشتتون در مورد چسب ۱۲۳ اشتباست…چون ایشون بنده خدا اصلا همون اول کار بکاربردن اسم چسب براش خطاست!همه دنیا به اشتباه بهش میگن چسب ولی یه نگهدارنده بیشتر نیس.نگهدارنده با چسب دو چیز متفاوند درحد زمین آسمان.۱۲۳ فقط دو جسم رو نگه میداره موقت تا تو با یه چسب به دادش برسی و محکمش کنی عملا ۱۲۳ نمیتونه کار یه چسبو واست انجام بده
خیلی ممنونم از نکته سنجی شما
در حقیقت چسب ها، پلیمر هایی هستند که با داشتن گروه هایی با جاذبه واندروالسی موجب چسبندگی می شن و شاخصه نامگذاری یک عملکرد به عنوان چسباندن هم همین نیرو های واندر والسی هستند. اگر این نیروها در کار نباشه، مثل عملکرد آهنربا، کلیپس و کلمپ، دلمه ا، میخ و پیچ و مانند این ها، عنوان چسب برای واسطه ی عمل بکار نمیره. ولی اگر از پیوند با نیروی واندروالسی استفاده بشه، حتی به مقدار ناچیز، عمل چسبکاری صورت میگیره. هرچه نیرو کمتر باشه، چسبندگی ضعیف تر میشه که از این ساز و کار برای چسب های موقتی استفاده میشه، مثل چسب دوطرفه، چسب هایی با مشخصات مشابه لاکتایت 243 یا همسن چشی هاس 123، اگر پیوند قویتر باشه، چسبندگی بیشتر میشه، مثل چسب های اپوکسی
این هم اضافه کنم که چسب های خاصی هستند که پیوندشون شیمیایی هست. مثل چسب یو وی لاکسیل که عملکردش در سطح مولکولی هست و زنجیره پیچیده تری داره.
اره دقیقا چسب های قطره ای خیلی کابردیه و به درد بخوره