کاشی یکی از انواع مصالح ساختمانی است که میتواند روی دیوار و یا کف ساختمان نصب شده و زیبایی فوق العادهای را به فضا بدهد. نصب صحیح کاشی روی دیوار و کف، میتواند تاثیر زیادی روی مقاومت و استحکام آن داشته باشد. به طور کلی، دو روش برای نصب کاشی وجود دارد که یکی از آنها استفاده از سیمان و یکی دیگر از آنها استفاده از چسب است. نصب کاشی با چسب میتواند سرعت بالایی داشته باشد و به راحتی امکان قرار دادن کاشی روی هر سطحی را با استحکام بالا فراهم میکند.
به همین خاطر در سالهای اخیر بسیاری از مردم ترجیح میدهند که از چسب برای نصب کاشی و سرامیک استفاده کنند. اگر قصد دارید خودتان اقدام به نصب کاشی با کمک چسبهای مخصوص کنید، حتما این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.

آموزش نصب کاشی با چسب- چسب سنتر
انواع چسب برای نصب کاشی
قبل از اینکه بخواهیم در مورد اصول نصب کاشی با چسب صحبت کنیم، باید انواع چسبهایی که میتوانند برای نصب کاشی استفاده شوند را به شما معرفی کنیم. برای نصب کاشی میتوان از دو نوع چسب زیر استفاده کرد که هر کدام خصوصیات و کاربردهای خاص خودشان را دارند.
• چسب خمیری
چسب خمیری یکی از انواع چسبهایی است که به راحتی میتواند برای نصب کاشی مورد استفاده قرار گیرد. چرا که این چسبها قابلیت نصب سادهای دارند و به صورت آماده تولید شدهاند. شما میتوانید بهترین چسبهای خمیری موجود در بازار را مانند چسب کاشی خمیری رومولو 1 کیلوگرمی از فروشگاه اینترنتی چسب سنتر تهیه کنید.
• چسب پودری
چسب پودری، یکی دیگر از انواع چسبهای موجود در بازار است که با ترکیب آب آماده میشود. این چسب به دلیل نیمه آماده بودن قیمت ارزان تری نسبت به چسبهای خمیری دارد. شما میتوانید چسبهای پودری کاشی را با برندهای مختلف از فروشگاه چسب سنتر خریداری کنید. یکی از پیشنهادات ما چسب کاشی و سرامیک پرسلان پودری تاوکس TAVEX که می تواند به خوبی باعث تثبیت کاشی روی دیوار شود.
کاشی میتواند روی چه سطوحی با چسب بچسبد؟
برای اینکه کاشی به درستی روی سطوح مختلف بچسبد، در درجه اول نیاز است که از چسبهای باکیفیت استفاده شود و در درجه دوم نیز باید به سطحی که قرار است چسب روی آن قرار گیرد نیز توجه شود. به طور کلی، امکان استفاده از این چسبها برای چسباندن کاشی روی دیوار و کاشی روی کاشی وجود دارد. اما نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که معمولا به دلیل صاف و صیقلی بودن سطوح کاشی، بهتر است که برای چسباندن کاشی روی کاشی، کمی خراش روی کاشیهای قدیمی ایجاد کنید تا گیرش چسب روی آن افزایش پیدا کند.

نحوه نصب کاشی با چسب
آموزش نصب کاشی با چسب
حال که مواد مورد نیاز یعنی چسب و کاشیهای باکیفیت را برای نصب انتخاب کردید، نوبت به آن رسیده که در مورد نصب کاشی با چسب با شما صحبت کنیم. به طور کلی، برای اینکه بتوانید کاشیها را روی سطح نصب کنید، نیاز به انجام 4 مرحله متفاوت دارید که هر کدام از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند. پس سعی کنید که با دقت کافی این مراحل را انجام داده و به پایان برسانید.
مرحله اول: زیرسازی
رطوبت در برخی از دیوارها به ویژه دیوارهای گچی، سیمانی و چوبی بسیار بالاست و باید حتما برای جلوگیری از باز شدن چسب، زیرسازی به درستی انجام شود. زیرسازی مهمترین مرحله برای نصب کاشی با چسب است. برای اینکه چسب گیرش خوبی داشته باشد، باید حتما سطح مورد نظر دارای خصوصیات خاصی باشد. دیوار یا کف زمین باید تراز و صاف باشد و شکستگی در آن وجود نداشته باشد. در صورتی که روی دیوار پستی و بلندی خاصی وجود داشته باشد، میتوانید از کاردک برای صاف کردن آن سطوح استفاده کنید.
زیرسازی دیوارهایی که از جنس سیمان، گچ و چوب هستند میتواند با روشهای متفاوتی انجام شود. به طوری که از ماده پرایمر برای زیرسازی آنها استفاده میشود و این ماده به صورت یکنواخت روی این دیوارها پخش میشود. باید ماده پرایمر به صورت صاف روی سطح پخش شود تا در نهایت بتوان مراحل بعدی نصب کاشی با چسب را انجام داد.
مرحله دوم: آماده کردن مواد چسب
در صورتی که از چسب خمیری استفاده میکنید، نیازی به اضافه کردن آب به آن نیست. ولی اگر چسبهای پودری را خریداری کردهاید، باید آنها را با آب مخلوط کرده و یک چسب مرغوب و خمیری مانند بدست آورید. حتما از دستورالعمل سازنده چسب برای تهیه این چسبها پیروی کنید و بیش از حد آب به آنها اضافه نکنید.
مرحله سوم: آغشته کردن سطح کار به چسب
دو روش برای اینکه مراحل نصب کاشی با چسب را روی سطوح زیرسازی شده انجام دهید، وجود دارد. اولین روش استفاده از ماله است. با کمک ماله، باید چسب آماده شده را روی دیوار یا کف زمین بکشید و پخش کنید. دومین روش هم این است که پشت هر یک از کاشیها، چسب بزنید و سپس کاشی آغشته شده به چسب را روی سطح دیوار یا کف نصب نمایید.
برای نصب کاشی با چسب باید دقت کنید که کاشیها باید در کنار هم چیده شوند و فاصلهای میان آنها نیفتاده باشد. سعی کنید که این کار را با دقت انجام دهید تا سطح کار شما کثیف نشود. معمولا 3 الی 4 ساعت طول میکشد تا چسب به طور کامل خشک شود و پس از آن میتوانید مرحله بعدی نصب کاشی با چسب را انجام دهید.
مرحله چهارم: بندکشی با دوغاب
پس از اینکه مراحل نصب کاشی را انجام دادید، نوبت به آن رسیده که با دوغاب آنها را بندکشی کنید. برای این کار نیاز به استفاده از ملات دوغاب سیمان دارید و باید آن را روی درزها بزید. نکته مهمی که در حین این کار باید به آن توجه داشته باشید این است که دوغاب خیلی زود سفت میشود. بنابراین، هم باید با سرعت بالایی آنها را داخل درزها بزنید و همچنین باید از اسفنج و پارچه مرطوب نیز برای پاک کردن بخشهای اضافه دوغاب استفاده نمایید.
خرید چسب کاشی باکیفیت از چسب سنتر
کیفیت چسب کاشی میتواند تاثیر زیادی روی استحکام نهایی کاشیهای نصب شده با چسب داشته باشد. از این رو اگر میخواهید مراحل نصب کاشی با چسب را انجام دهید و از سیمان برای این کار استفاده نکنید، میتوانید بهترین چسبهای موجود در بازار را تهیه کرده و روی دیوار یا کف مورد استفاده قرار دهید. فروشگاه تخصصی چسب سنتر، امکان خرید چسب کاشی باکیفیت را برای شما فراهم کرده است. در صورت نیاز به خرید چسب کاشی و سرامیک پودری و خمیری، میتوانید به این سایت مراجعه کنید و یا با شماره تماس 01342244635 سفارش خودتان را ثبت نمایید.