وبلاگ

معایب نصب کاشی با چسب چیست؟ + روش برطرف کردن آن

معایب نصب کاشی با چسب

چسب کاشی یکی از انواع محصولاتی است که در امر ساختمان سازی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگرچه نصب کاشی با چسب می‌توان مزایای بسیار زیادی را به همراه داشته باشد، اما ممکن است این دغدغه در ذهن افراد ایجاد شود که معایب نصب کاشی با چسب چیست؟ آیا چسب‌های کاشی می‌توانند به خوبی قطعات کاشی را روی یکدیگر نصب کنند؟ در پاسخ به این سوال قصد داریم توضیح دقیقی در مورد معایب نصب کاشی با چسب به شما بدهیم. از این رو اگر در زمینه نصب کاشی و سرامیک فعالیت می‌کنید، همراه ما باشید تا این موضوع را دقیق‌تر برای شما شرح دهیم.

معایب نصب کاشی با چسب- چسب سنتر

معایب نصب کاشی با چسب- چسب سنتر

معایب نصب کاشی با چسب

چسب کاشی یکی از انواع محصولاتی است که در سال‌های اخیر بسیار مورد توجه مهندسین و اکیپ‌های اجرایی ساختمان‌ها قرار گرفته است. این چسب به صورت مایع (خمیری) یا پودری در بازار موجود است که نمونه خمیری این چسب نیاز به آماده سازی ندارد، ولی برای استفاده از چسب کاشی پودری باید حتما آن را به صورت حرفه‌ای آماده سازی کرد.
نصب سریع کاشی‌ها و سرامیک‌ها با چسب باعث شده که در حال حاضر چسب‌های کاشی و سرامیک بتوانند جایگزین ملات‌های سیمانی شوند که برای نصب کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرند. نصب این کاشی‌ها با چسب و متریال‌های مختلف به سادگی امکان پذیر است. این یعنی اینکه شما می‌توانید با خیالی آسوده کاشی و سرامیک‌ها را با این محصولات نصب کنید. اما در برخی از مواقع نیز معایبی برای نصب کاشی با چسب روی کاشی وجود دارند که توجه به آن‌ها خالی از لطف نیست. در ادامه بیشتر با معایب نصب کاشی و سرامیک با چسب آشنا می‌شویم.

حساسیت چسب کاشی به رطوبت

چسب‌های کاشی خمیری حساسیت بالایی به رطوبت دارند و نمی‌توان آن‌ها را در مکان‌هایی که در معرض رطوبت قرار دارند، مورد استفاده قرار داد. رطوبت می‌تواند باعث ریزش چسب‌های کاشی شود و خطر افتادن کاشی‌های نصب شده روی دیوار را افزایش دهد. بنابراین بسیار مهم است که برای نصب کاشی در محیط‌های حساس به رطوبت از چسب‌هایی استفاده شود که می‌توانند مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت داشته باشند.

عدم انعطاف پذیری برای اجرا

اگرچه چسب کاشی خمیری به راحتی قابل استفاده در پروژه‌های ساختمانی است، اما یکی از معایب آن نیز این می‌تواند باشد که انعطاف پذیری آن برای اجرا کم است. در واقع حتما باید با روش ماله کشی این چسب‌ها را روی دیوار اجرا کرد. بنابراین اجرای صحیح این چسب‌ها روی دیوار جهت بهره مندی از مزایای آن‌ها بسیار حائز اهمیت است. البته با وجود چسب پودری کاشی می‌توان این محدودیت را نیز برطرف کرد و با روش پاششی و یا سایر روش‌ها، چسباندن کاشی و سرامیک را انجام داد.

خشک شدن چسب کاشی در معرض هوای آزاد

یکی از معایب نصب کاشی با چسب، سرعت العملی است که باید بدین منظور به آن توجه داشت. به طور کلی، یکی از مهم‌ترین معایب چسب کاشی این است که در معرض هوای آزاد به راحتی خشک می‌شود. این موضوع هم برای چسب‌های کاشی خمیری صدق می‌کند، هم برای چسب‌های کاشی پودری که با آب آماده سازی می‌شوند. خشک شدن چسب کاشی در معرض هوای آزاد می‌تواند باعث شود تا مجددا نیاز به تهیه این چسب‌ها باشد. از طرفی نگهداری از این چسب‌ها را کمی سخت‌تر می‌کند.

پرتی چسب‌های کاشی

یکی از مهم‌ترین معایب نصب کاشی با چسب، پرتی چسب است. در واقع چسب‌های کاشی زمانی می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند که به صورت کامل آماده سازی شده باشند. وقتی که کار نصب کاشی و سرامیک روی دیوار و زمین انجام می‌شود، دیگر امکان استفاده مجدد از چسب‌های کاشی نیست. این موضوع باعث شده تا پرتی چسب‌های کاشی افزایش پیدا کند. البته این موضوع با بسته بندی‌های مناسب چسب‌های کاشی و همچنین امکان ترکیب کردن چسب‌های پودری با آب با درصد مختلف رفع شده است و جای نگرانی از بابت این موضوع نیست. فقط مهندسین و اکیپ‌های اجرایی باید توجه داشته باشند که هر کیسه از چسب‌های کاشی برای چسباندن چه تعداد از کاشی و سرامیک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

معایب نصب کاشی با چسب سرامیک- چسب سنتر

معایب نصب کاشی با چسب سرامیک- چسب سنتر

آیا همه چسب‌های کاشی موجود در بازار دارای این معایب هستند؟

با توجه به تکنولوژی‌های بروز تولید محصولات باکیفیت در صنعت ساختمان سازی، به طور کلی نصب کاشی با چسب می‌تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد. به خصوص در شرایطی که ملات‌های ساختمانی نمی‌توانند انتخاب خوبی برای نصب کاشی و سرامیک روی دیوار محسوب شوند. با این حال معایب نصب کاشی با چسب باعث شده تا برخی از افراد برای استفاده از این چسب‌ها مردد شوند و یا حتی به سمت استفاده مجدد از ملات بروند.
بنابراین، همه چسب‌های کاشی موجود در بازار دارای این معایب نیستند. چرا که هر کدام از برندهای تولید کننده چسب کاشی با توجه به ترکیبات به کار رفته در چسب‌ها، محصولاتی متفاوتی را روانه بازار کرده‌اند. از این رو حتما باید با توجه به حساسیت خرید چسب‌های کاشی، از چسب‌های معتبر  از جمله چسب کاشی پودری پارسیکا Parsica استفاده کنید که توسط برندهای مطرح تولید شده‌اند.

بهترین چسب کاشی و سرامیک را از چسب سنتر بخواهید

با وجود تنوع بالای چسب کاشی و سرامیک، ممکن است افرادی که قصد خرید این محصول را دارند کمی در انتخاب خودشان مردد شوند و نتوانند بهترین چسب را برای نصب کاشی و سرامیک انتخاب کنند. واقعیت این است که انتخاب چسب کاشی و سرامیک باید به صورت تخصصی انجام شود تا بتوان با ایمنی حداکثری از این چسب‌ها استفاده کرد.
سایت چسب سنتر به دلیل داشتن یک تیم متخصص، بهترین انواع چسب‌های کاشی و سرامیک را در فروشگاه خود موجود کرده است. در واقع متخصصین این شرکت به دلیل اینکه آشنایی دقیقی در مورد چسب کاشی و سرامیک دارند. بهترین نوع این چسب‌ها را به مشتریان خود عرضه می‌کنند. با توجه به اینکه همه چسب‌های کاشی موجود در بازار دارای معایب ذکر شده نیستند. برای جلوگیری از معایب نصب کاشی با چسب از نماینده انحصاری چسب سنتر اقدام به خرید انواع چسب کاشی و سرامیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *