واشر یک قطعه پلاستیکی است که میتواند برای جلوگیری از نشتی آب و مایعات از داخل یک قطعه مورد استفاده قرار گیرد. واشرها دارای کاربردهای متنوعی در صنعت خودروسازی و صنایع مختلف دیگر هستند. به طوری که میتوانند برای هر تجهیزاتی که احتمال نشتی آب و مایعات از داخل آنها وجود دارد، مورد استفاده قرار گیرند. با این حال استفاده از واشر یک محدودیت بزرگ دارد و آن هم این است که حتما باید سایز واشر مناسب با سایز ابزاری باشد که مورد استفاده قرار میدهید. چسب واشرساز میتواند این محدودیت را برطرف کند. این چسبها کار همان واشرها را انجام میدهند و قابلیتهای متنوعی دارند. بنابراین، اگر میخواهید بدانید که چسب واشر ساز چیست؟ با ما همراه باشید.
چسب واشر ساز چیست؟
چسب واشر ساز یکی از انواع چسبهای سیلیکونی است که کاربردهای بسیار زیادی در صنایع مختلف دارد. همانطور که از نام این چسب مشخص است، میتواند جایگزینی عالی برای واشرهای پلاستیکی باشد و تاثیر زیادی روی عایق بندی و جلوگیری از نشتی آب از قطعات صنعتی مختلف برعهده دارد. این چسبها به عنوان چسبهای حرارتی واشرساز نیز شناخته میشوند، چرا که علاوه بر داشتن خاصیت عایق بودن، میتوانند در برابر حرارتهای بالا نیز از خود مقاومت زیادی نشان دهند.
میزان دمای قابل تحمل توسط چسب واشر ساز بر اساس ترکیبات موجود در آنها متفاوت است. اما اگر باکیفیتترین چسب واشر ساز را تهیه کنید، میتوانید با خیالی راحت از این چسبها در دمای نزدیک به 350 درجه سانتی گراد نیز استفاده کرد.
چسب حرارتی واشرساز چیست؟
یکی از انواع چسبهای واشر ساز موجود در بازار که میتوانید آن را با قیمت مناسب تهیه کنید، چسب حرارتی واشر ساز است. این چسبها همانطور که از نامشان مشخص است، برای قطعاتی مورد استفاده قرار میگیرند که دمای بالایی دارند. به همین خاطر در دماهای بالا خشک یا ترک خورده نمیشوند و میتوانند مقاومت بالایی را از خود نشان دهند.
بسته به نوع چسب حرارتی واشر ساز، میزان دمای قابل تحمل توسط این چسبها نیز با هم متفاوت است. اما در حال حاضر، بهترین چسبهای حرارتی واشر ساز میتوانند حرارتی به اندازه 380 درجه سانتی گراد را نیز تحمل کنند. بنابراین، استفاده از آنها برای وسایل احتراق که دمای بالایی دارند، بسیار عالی خواهد بود. یکی از انواع چسبهای حرارتی که همین دما را تحمل میکند، چسب واشرساز حرارتی زیپر Zipper thermal است که کیفیت بسیار بالایی نیز دارد.
کاربردهای چسب واشر ساز
حال که متوجه شدید چسب واشر ساز چیست؟ احتمالا این سوال برای شما مطرح شده که این چسبها چه کاربردی دارند؟ روی کار آمدن این نوع چسب باعث ایجاد تحول بسیار زیادی در صنایع مختلف شده است. چرا که استفاده از واشرهای پلاستیکی در ابعاد و اندازههای گوناگون همواره دغدغه بسیار زیادی را به وجود میآورد. چرا که یا اندازه واشرها متناسب با قطعه مورد نظر نبود یا اینکه کیفیت آن آنقدر قابل قبول نبود که بتواند در برابر فشار یا ترک خوردگی مقاومت خوبی از خود نشان دهد.
چسب واشر ساز یک نوع چسب سیلیکونی است که برای درزگیری و عایق بندی مورد استفاده قرار میگیرد. مزیت این چسب این است که انعطاف پذیری بالایی برای تبدیل شدن به شکلهای مختلف دارد. به همین خاطر دیگر محدودیتی برای استفاده از این چسب به جای واشرهای پلاستیکی در صنایع مختلف وجود ندارد. کاربردهای چسب واشر ساز حرارتی و معمولی بسیار زیاد است. اما میتوان این چسبها را با اهداف زیر مورد استفاده قرار داد.
• اتصال قطعات مختلف در کورههای صنعتی، وسایل گرمایشی دودکش، واشر پمپها و موتور
• درزگیری انواع قطعات صنعتی و خودرویی
• درزگیری وسایل مقاوم به حرارت و رطوبت
• درزگیری انواع قطعات وسایل نقلیه از جمله ترموستات، تسمه تایم، پمپ روغن و…
• حفظ رطوبت نمای ساختمان با این نوع چسب
• درزگیری محیطهای پررطوبت مانند سرویس بهداشتی، حمام، استخر و…
• مناسب استفاده در جعبه گیربکش
مزایای استفاده از چسب واشر ساز
استفاده از چسب واشر ساز دیگر نیاز شما را با استفاده از واشرهای پلاستیکی که هیچ اطلاعاتی در مورد میزان مقاومت آنها در برابر دما و شرایط جوی ندارید، برطرف میشود. بسته به نوع چسب، میزان دمای قابل تحمل توسط آنها متفاوت است. به طور مثال چسب آناروبیک لاکتایت 518 – Anaerobic LOCTITE adhesive 518، میتواند تا دمای 150 درجه سانتی گراد را تحمل کند. ولی چسبهای حرارتی قادر به تحمل دمای 350 تا 380 درجه سانتی گراد نیز هستند.
اگرچه کیفیت چسبهای واشرساز روی کارایی و مزایای آنها تاثیر مثبتی دارند، اما باید به این نکته توجه داشته باشید که همه این چسبها دارای مزایای زیادی هستند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم. این مزایا میتوانند چسبهای واشر ساز را به عنوان بهترین جایگزین برای برای واشرهای پلاستیکی که در قطعات مختلف مورد استفاده قرار میگیرند، تبدیل کنند.
• داشتن مقاومت حرارتی بالا
• دارای انعطاف پذیری مناسب
• امکان تحمل فشارهای زیاد
• دارای مقاومت بالا در برابر اشعه فرابنفش
• دارای رنگ بندی بسیار متنوع
• احتمال ترک خوردگی بسیار محدود
• عدم تغییر حجم در اثر گذر زمان
• مقاومت بالا در برابر شرایط آب و هوایی مختلف
آیا چسب سیلیکونی واشر ساز سمی است؟
هر یک از چسبهای شیمیایی موجود در بازار، دارای ترکیبات خاصی هستند و باید حتما در هنگام خرید این چسبها و استفاده از آنها، به نکات مهم برای مراقبت از سلامت خود توجه داشته باشید. چسب سیلیکونی واشر ساز در گروه چسبهایی است که معمولا بوی تندی دارد و باید در هنگام استفاده از این چسب، حتما از ماسک و تجهیزات مناسب استفاده کنید.
چسب سیلیکونی واشر ساز مانند چسب واشر ساز غفاری کارتریج، میتواند در صورت تماس با پوست حساسیت زیادی ایجاد کند. به همین خاطر حتما از دستکش در هنگام استفاده از این چسبهای سیلیکونی استفاده کنید. همچنین در صورتی که مقداری از چسب با پوست شما تماس پیدا کرد، حتما به صورت فوری پوست خود را بشویید.
چسب واشرساز از کجا بخریم؟
حال که متوجه شدید چسب واشر ساز چیست و چه کاربردی دارد، نوبت به آن رسیده که این چسبها را با قیمت مناسب بخرید و بر اساس نیاز خود مورد استفاده قرار دهید. برای خرید چسب واشر ساز باید به فروشگاههای فروش انواع چسب مراجعه کنید. فروشگاه اینترنتی چسب سنتر امکان خرید انواع چسب واشر ساز را با بهترین کیفیت به شما میدهد. فقط کافیست که برای خرید چسب حرارتی واشرساز و چسبهای معمولی واشر ساز، به سایت چسب سنتر مراجعه کنید و یا با شماره تماس 01342244635 ارتباط برقرار کنید.
چسب واشر ساز ضررش بیشتره یا چسب هایی پلاستیکی؟
سوالتون نا مفهوم هست، منظورتون از چسب های پلاستیکی چیه و اینکه میگید ضرر کدوم بیشتر هست، از نظر بهداشتی میگیر یا آسیب هایی که به قطعه وارد میکنن برای جدا شدن؟