وبلاگ

چرا بتونه به دیوار نمیچسبه

بتونه مناسب برای دیوار

شاید این سوال برای خیلی از افراد پیش بیاید که چرا بتونه به دیوار نمیچسبه. یکی از ابتدایی ترین کارهایی که برای رنگ آمیزی یک دیوار باید انجام شود بتونه کاری می باشد. برای بتونه کردن یک دیوار ابتدا باید سطح دیوار لیسه کشی شود تا سطح صاف،  یکدست و تمیزی به وجود آید. با این روش سطح از همه مواد اضافه مانند گرد و غبار و گچ و سیمان پاک میشود.

 چرا روغن زدن قبل از بتونه کاری لازم است

بعد از آن باید روغن زیر کار بر روی دیوار زده شود. اگر گچی که بر روی دیوار زده شده است دارای استحکام کافی نباشد عمل روغن زدن دو بار انجام میشود. تا منافذ موجود در گچ با روغن اشباع گردد. با این روش بتونه راحت تر روی آن کشیده می شود. برای بتونه کاری باید از رنگ مرغوب استفاده گردد. اگر میخواهید از رنگ پلاستیک بر روی دیوار خود استفاده کنید بهتر است در زیر کار آن از بتونه روغنی استفاده شود. بتونه روغنی با بتونه پلاستیک از نظر مقاومت متفاوت هستند.

نحوه بتونه کاری

نحوه بتونه کاری

دوام بتونه های روغنی بسیار بالاتر بوده و برای رنگ آمیزی مناسب تر است. نحوه آماده سازی بتونه بسیار مهم است .اگر بتونه به طور مناسبی آماده نشود به خوبی روی دیوار نمی چسبد. در آماده سازی بتونه باید مقداری آب سرد در آخر کار اضافه شود. برای آماده سازی بتونه روغنی باید رنگ روغنی را با پودر بتونه و روغن بتونه مخلوط نمایید و بعد از آن به مخلوط آب اضافه کنید. در بتونه های پلاستیک نیز باید مقداری بتونه را با رنگ پلاستیک مخلوط نموده تا یک خمیر چسبنده به دست آید. به منظور چسبندگی بیشتر در بتونه های پلاستیکی می توانید مقداری چسب چوب به آن اضافه نمایید.

بتونه اکریلیک چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

بتونه های اکریلیک  به صورت آماده شده در بازار وجود دارند. این بتونه ها بر پایه آب بوده و چسبندگی بسیار بالایی دارند. رنگ هایی که بر روی بتونه اکریلیک زده می شود مقامت بالایی دارد. اگر می خواهید از بتونه هایی استفاده کنید که سرعت خشک شدن بالایی داشته باشند بتونه اکریلیک بسیار مناسب است. در صورتی که بر روی دیوار شما ترک ها و شکاف های عمیق وجود داشته باشد ابتدا باید آنها را با ماده ای به نام بتونه کناف بپوشانید.

رنگ زدن سطح قبل از بتونه کاری چه فایده ای دارد؟

روش مناسب برای زدن بتونه این است که ابتدا یک بار دیوار را رنگ کنید و سپس بتونه کاری روی آن انجام دهید. با این روش تمام ترک های کوچک دیده می شود و عیب های دیوار راحت تر نشان داده میشود. یکی از دلایل این موضوع که چرا بتونه به دیوار نمیچسبه این است که دیوار خیس است. قبل از شروع کردن بتونه کاری باید علت نم در دیوار معلوم گردد.

پوشاندن ترک ها با بتونه

پوشاندن ترک ها با بتونه

یکی دیگر از عوامل مهم در چسبیدن بتونه به دیوار برند آن می باشد. بهتر است از بتونه های با کیفیت برای کار استفاده نمایید. بتونه ها می توانند بر روی سطوح مختلف مانند گچ، سیمان و بلوک استفاده شوند. اگر بتونه با کیفیت باشد می‌تواند در برابر رطوبت و شرایط جوی مختلف مقاومت نماید و چسبندگی بالایی بر روی سطح کار داشته باشد. از دیگر ویژگی‌های یک بتونه خوب پوشش دهی زیاد و نحوه کار راحت می باشد. بهتر است مقدار آب اضافه شده به بتونه به قدری باشد غلظت آن کم نشود. بعد از اضافه نمودن آب کمی صبر کنید تا بتونه فعال شود و سپس آن را در محل مورد نظر استفاده نمایید. آبدهی بتونه پس از انجام کار میتواند به استحکام آن کمک کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *