نحوه استفاده از چسب سنگ چگونه است؟: همانطور که در مقاله “چسب سنگ چیست؟” به کاربرد چسب سنگ پرداختیم و گفتیم که امروزه تکنولوژی تولید انواع چسب پیشرفت چشمگیری داشته و از فرمول ها و مواد جدیدی در تولید آن استفاده می شود که ویژگی های منحصر به فردی به انواع چسب سنگ میبخشد.
چسب ها بسته به کاربردشان انواع مختلفی دارند که یکی از پرکاربردترین انواع آن چسب سنگ است. چسب سنگ محصولی دو جزئی بر پایه رزین های اپوکسی یا پلی استر است که در تمامی مراحل ساخت از بتن ریزی اولیه تا نما کاربرد فراوان دارد.
مواقعی که از این چسب استفاده میکنید لازم نیست نگران استحکام نما باشید. این چسب ها تحت تاثیر باران، دما، فشار و … به سادگی تغییر رنگ و کشل نمیدهند. همچنین چسب سنگ مقاومت بسیار خوبی در برابر خوردگی دارد. بنابراین چسبندگی سنگ به نما بهتر از روش سیمانی است که قبلا استفاده میشد.
در مقاله امروز درباره نحوه استفاده از چسب سنگ توضیح خواهیم داد پس تا پایان این مقاله از وبسایت چسب سنتر با ما همراه باشید:
نحوه استفاده از چسب سنگ
چسباندن سنگ ها به یگدیگر نیازمند چسب قوی مناسب برای سطح سنگ است. یادتان باشد که نمیتوانید از هر چسبی به عنوان چسب ساختمانی و برای چسباندن سنگ ها به یکدیگر استفاده کنید.
اگر قرار است چسبی را انتخاب کنید از مناسب بودن آن برای شرایط و هدف خود، اطمینان پیدا کنید و سپس از آن استفاده کنید!
البته گاهی پیش میآید که یک سری از سنگ های کوچک را با استفاده از چسب جواهرات و فلز، چسب های صنعتی یا اپوکسی مایع به هم میچسبانند. اگر برای چنین پروژه هایی به چسب شفاف نیاز دارید، چسب جواهرات شفاف، چسب صنعتی یا رزین اپوکسی شفاف را نیز میتوانید انتخاب کنید.
مرحله 1: برای چسبندگی بهتر سنباده بزنید:
محلی که سنگ ها قرار است به چسب آغشته شوند و به یک متصل شوند را با یک کاغذ سنباده ریز برای چسبندگی بهتر سنباده بزنید. سپس گرد و خاک آنها را با یک پارچه نرم پاک کنید.
فراموش نکنید که سطح مورد نظر شما باید از هرگونه آلودگی، طوبت، چربی، زنگ زدگی و … تمیز باشد نت چسب بهتر عمل کند.
مرحله 2: سطح مورد نظر را آماده کنید:
سطوح سیمانی قبل از شروع کار باید مرطوب شوند و سطوح گچی نیز از 24 ساعت قبل از شروع کار با پرایمر پوشانده میشوند.
اگر قصد چسباندن کاشی روی کاشی دارید نیز باید قبل از شروع روی سطح قدیمی ناهمواری هایی ایجاد کنید.
مرحله 3: شروع به آماده سازی محیط کنید:
در مرحله سوم از استفاده از چسب سنگ باید سطح کار را در شرایطی با تهویه مناسب با یک رومیزی پلاستیکی بپوشانید. سپس سنگ ها و چسب ها را روی سفره پلاستیکی قرار دهید. بسیاری از چسب های قوی گاز قوی منتشر میکنند گه برای تنفس مضر هستند، بنابراین داشتن تهویه مناسب بسیار مهم است.
چسب سنگ دو جزئی از یک رزین و یک سخت کننده یا هاردنر تشکیل شده. هز برند چسبی روی جعبه نسبت ترکیب هاردنر و رزین را نوشته پس ابتدا مقدار لازم از رزین و هاردنر را از جعبه خارج و سپس باهم ترکیب کنید. معمولاً مقدار مورد نیاز از هاردنر برابر با یک درصد از حجم چسب است.
قبل از شروع کار هاردنر را به رزین اضافه کرده و با میکسر ترکیب میکنید. سپس ترکیب به دست آمده را با یک برس مخصوص به سنگ ها میزنید و کار چسباندن سنگ را شروع میکنید.
اگر در پایان کار مقداری چسب اضافه آمد هرگز آن را به جعبه برنگردانید!
وقتی سنگ ها را به اپوکسی مایع آغشته کنید ممکن است کمی بلغزند، بنابراین آنها را به گونهای قرار دهید که نتوانند حرکت کنند (بهتر است آنها را با یک نوار به هم بچسبانید).
مرحله 4: صبر کنید تا چسب خشک شود:
اجازه دهید طبق زمانی که روی جعبه چسب یادداشت شده است، چسب ها خشک شوند. چسب های ساختمانی ممکن است در عرض چند دقیقه خشک شوند و بجسبند، در حالی که رزین های اپوکسی و چسب های جواهرات ممکن است ساعت ها طول بکشد تا خشک شوند.
کاربرد چسب سنگ
چسب سنگ کاربردهای زیادی در زمینه ساختمان سازی دارد، برخی از این کاربردها عبارتند از:
- چسباندن قطعات پیش ساخته بتنی
- نصب کاشی روی کاشی
- نصب سنگ روی انواع سطوح
- نصب فولاد به بتن
- و …
چگونه از چسب سنگ نگهداری کنیم؟
نگهداری چسب سنگ کار دشواری نیست و تنها با رعایت چند نکته میتوانید برای مدت طولانی چسب خود را نگه دارید.
- اول از همه چسب سنگ را در دمای بالای 100 درجه نگهداری نکنید.
- به طور کلی چسب باید در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید باشد.
- پس از هربار استفاده درب جعبه را کاملاً ببیندید.
- چسب ترکیب شده را درون جعبه بازنگردانید.
همچنین بهتر است نکات زیر را هنگام استفاده از چسب سنگ رعایت کنید:
- محل مورد نظر دارای تهویه مناسب باشد.
- از تماس با چشم و پوست جداً خودداری شود.
- هنگام استفاده از چسب عینک و لباس مخصوص بپوشید.
- هنگام کار با چسب سیگار تکشید.
نحوه انتخاب بهترین چسب سنگ
تقریباً تمامی چسب سنگ های موجود در بازار کیفیت خوبی دارند. اما به هرحال در هنگام تصمیم گیری باید به مواردی همچون قیمت، تجربه مثبت مصرف کنندگان، زمان خشک شدن چسب، حجم چسب و … دقت کنید.
طبیعتاً انجام چنین تحقیقاتی کار ساده ای نیست و نمیتوان تمام روز را صرف تحقیق برای خرید چسب سنگ کرد. از این رو وبسایت چسب سنتر شرایطی را فراهم کرده تا مشتریان عزیر بتوانند تمامی خصوصیات چسب سنگ موردنظرشان را بررسی و چسب هایی از برندهای مختلف را از نظر قیمت و کیفیت با یکدیگر مقایسه کنند.
برای این کار فقط کافیست وارد صفحه خرید چسب سنگ شده و چسب های مورد نظر خود را انتخاب و با یکدیگر مقایسه کنید.
اگر در زمان خرید یا استفاده از چسب سنگ نیاز به راهنمایی و پشتیبانی داشتید نیز کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان میباشند.
ببخشید چسب سنگی که خریداری کردم ازتون رو به مدت تقریبا 6 ماه توی اشپزخونه قرار دادم اشپزخونم گرم بود به نظرتون خراب شده؟
سلام، اگر پایه چسب سنگ، اپوکسی باشه، مشکلی نداره